Prodej bytu 2+1, Kladno, Finská, 63 m2 (ID: 3394833)

Finská, Kladno - Kročehlavy

4 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 921 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi. Cena včetně právního servisu.)

Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k bytu

Kompletně zrekonstruovaný byt 2+1 63m2, 2m2 sklepní kóje, v oblíbené lokalitě – Kročehlavy, prodáváme jako vlastník.
Poskytujeme 3.roky trvající záruku na provedené stavební práce.
Máte vlastní nemovitost a hledáte změnu? Koupíme Vaši nemovitost a poskytneme Vám tím finanční prostředky pro nový začátek. Ozvěte se nám s touto možností.

Byt je možné koupit pro vlastní užití nebo také Investičně s výnosem 190.000 Kč/rok, což činí výnos 4,5% ročně.

Právě dokončená rekonstrukce byla pojata kompletně, probíhala od stropů až po podlahy, samozřejmostí je vyzděné bytové jádro (vznik velké koupelny), nové rozvody elektřiny, vody a odpadů, nová plastová okna, dále nová prostorná kuchyně se spotřebiči atd.

Tento byt s dispozicí 2+1 a celkově velkou obytnou plochou 63 m2 se nachází ve zvýšeném 1. nadzemním podlaží zrekonstruovaného panelového domu. Dům má renovované balkony, zateplení a opravenou střechu. Díky zateplené fasádě domu je zajištěn tepelný komfort v celém bytě i úspora nákladů na energie.
Nově upravená dispozice bytu nabízí na panel netradičně větší koupelnu se sprchovým koutem a umyvadlem se skříňkou, prostornou kuchyni, dále prosvětlenou ložnici s okny do vnitrobloku pro klidné spaní (14 m²), hodně velký a prosvětlený obývací pokoj s možností pracovního PC-koutu bez vizuálního rušení/ relaxační zóny (24 m²) a dost velkou chodbu pro vestavěné skříně (11 m²). K bytu samozřejmě náleží ještě sklep (2 m²).

Tento byt přináší příjemný pocit novosti a čistoty. V bytě se platí nízké provozní náklady (fond údržby + poplatky, vytápění, teplá a studená voda cca 2 700,-).

V okolí domu je dostatek zeleně a naprosto perfektní občanská vybavenost – centrum Kladna. Od bytu je skvělá dopravní dostupnost do Prahy: Autem: 7 min. dálnice D7 (Chomutovská), 5 min. dálnice D6 (Karlovarská) Vlak: 8 min. chůzí vlakové nádraží Kladno → Praha, Masarykovo nádraží 35min. Bus: 1min. chůze autobusová zastávka směr Praha 20 min.

Neplatíte žádnou provizi.

Nabízíme také zajištění financování nákupu nemovitosti hypotečním úvěrem, aktuálně s úrokem 4,5% - 5,4% a poté aktualizaci dle sazeb.

V případě zájmu o prohlídku mne prosím kontaktujte na uvedených kontaktech.
Rádi Vás provedeme nemovitostí osobně.

Parametry bytu

Cena
4 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi. Cena včetně právního servisu.
Aktualizováno
26. 7. 2024
Adresa
Finská, Kladno - Kročehlavy
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
63 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
63 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 50 lidí

Prodejce

Andrea Ulrichová

Andrea Ulrichová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu