Pronájem pozemku pro komerční výstavbu, Hradec Králové, 1698 m2

Hradec Králové

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k pozemku

Pozemek k pronájmu o velikosti 1698 m² na ulici Brněnská je velmi zajímavý svou polohou. Jedná se o podnikatelsky lukrativní místo – velká průjezdnost aut směrem na Brno, velké množství obyvatel kolem. Možné vybudovat na delší období polyfunkční objekt.

Využití pozemku jsou plochy občanského vybavení – komerční.
Hlavní využití: Komerční občanské vybavení (stavby a zařízení pro obchod, administrativu, ubytování, stravování, služby, vědu a výzkum apod.).
Přípustné využití: odstavné a parkovací plochy, manipulační plochy, hromadné garáže pro potřeby a kapacitu staveb komerčního občanského vybavení, čerpací stanice pohonných hmot, stavby a zařízení technické infrastruktur apod. Na pozemku lze tedy v zásadě vybudovat vše, co nebude v rozporu se schváleným ÚR (zpevněné plochy, sítě, apod).

Majitel je ochoten pozemek pronajmout krátkodobě či dlouhodobě (př. 10 let a více).

Sítě na pozemku: voda (vodovodní přípojka je hotová), elektřina na hranici pozemku (budník není vybudovaný), kanalizace v komunikaci. Na hranici pozemku není plyn, je v dosahu. K vytápění se nabízí horkovod z Opatovic nedaleko panelových domů nebo elektřina.

Provize je měsíční nájemné. K dalším informacím jsem Vám ráda k dispozici.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Hradec Králové
ID
241721
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1698 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

reality VAŠATOVÁ, s.r.o.

Veverkova 1343/1, Hradec Králové, Pražské Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Markéta Vašatová

Bc. Markéta Vašatová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu pozemků pro komerční výstavbu v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu