Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Krnov, 15670 m2 (ID: 3475304)

Krnov

8 599 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 980 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Krnově

Informace k pozemku

Rádi bychom Vám představili prodej stavebního pozemku o celkové ploše 15670m2, který se nachází na strategickém místě v těsné blízkosti Polských hranic. Tento pozemek je územním plánem určen pro výrobu a skladování (plocha VP-12). Z jedné strany pozemek sousedí se silnicí 1. třídy, z druhé strany se železničními kolejemi, což zajišťuje snadnou a pohodlnou dopravu. Na pozemku se nachází také 8000 vzrostlých topolů, které jsou určeny na těžbu. Přístup na pozemek je bezproblémový přes sousední, státní pozemek.

Pozemek dle územního plánu využít pro těžký průmysl a stavby.

Po domluvě je také k dispozici odprodej vedlejšího pozemku o rozloze 950 m2, na kterém se nachází administrativní a skladovací budova, kterou lze také využít k ubytování osob.
Pokud hledáte vhodné místo pro své podnikání, kontaktujte nás a rádi Vám poskytneme další informace.

Parametry pozemku

Cena
8 599 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Krnov
ID
0563
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
15670 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Dominik Michálek

Bc. Dominik Michálek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Krnově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu