Prodej bytu 3+kk, Horní Blatná, Majakovského, 56 m2

Majakovského, Horní Blatná

5 670 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 022 Kč /za měsíc

(Cena k jednání)

Prémioví partneři v Horní Blatné

Informace k bytu

Představte si krásné klidné místo uprostřed zeleně. Místo pod lesem, kde Vás ráno budí serenády místního ptactva a zurčení potůčku. Místo, kde z každého okna i terasy koukáte do lesa , nebo na louku. Místo, kde na horizontu uvidíte pasoucí se krávy. To je to místo pro Vaší klidnou relaxační dovolenou, kde zapomenete na rychlost městského života a automaticky zpomalíte omámeni krásou okolní přírody.
Místo, kam se vždycky budete těšit – Ochsendorf v Horní Blatné. V tomto "ráji" nabízíme exklusivně k prodeji plně funkčně vybavený luxusní horský apartmán 3+kk o celkové užitné ploše 53 m2 v 1. NP kvalitně zrekonstruovaného apartmánového domu, který disponuje obývacím pokojem s jídelnou a kuchyňským koutem, dvěma ložnicemi - každá s vlastní koupelnou. Luxusně a vkusně zařízené koupelny keramikou od předních španělských a italských výrobců či moderní kuchyňská linka se spotřebiči, na míru vyrobené nábytek v ložnicích i kompletní moderní vybavení pak dokresluje komfort apartmánu. Nově rekonstruovaná budova nabídne také společnou saunu v 1. PP, společnou lyžárnu/kolárnu i vlastní lyžárnu/kolárnu (4 m2). Místo, kam se jezdí odpočívat, klidně i aktivně, v okolí je několik běžkařských tratí, na které se lze napojit přímo před domem, hlavně Krušnohorská magistrála, milovníci sjezdovek si mohou dojet do blízkých lyžařských areálů Potůčky, Pernink, Plešivec, nebo Klínovec, cyklisté si zde také skvěle zajezdí, okolí je prošpikováno cyklostezkami. Neopomenutelnou možností zábavy je také 5 km vzdálené Německo, které nabízí též řadu nádherných míst a aktivit. A pokud sportu neholdujete, pak si můžete zajet jenom na výlet, např. na rozhlednu Blatenský vrch, nebo si projít naučné stezky, či se zajet vykoupat na přírodní koupaliště Lesík, nebo úplně obyčejně jít sbírat do lesa houby, kterých je v okolních lesích opravdu hodně. Dalším skvělým výletem může být podivuhodný úkaz kousek od Horní Blatné – Vlčí jáma – 60 m hluboký bývalý cínový důl, který na svém dně uchovává led i v těch největších letních vedrech. Prostě, vše, co potřebujete k relaxaci a odpočinku je Ochsendorf. Pořiďte si v něm skvělé bydlení i Vy. Právě teď pro Vás budujeme apartmánový dům Ochsendorf v srdci Krušných hor, ve kterém exklusivně prodáváme apartmán se sklepem s jedinečným výhledem do přírody s luxusní terasy.

Parametry bytu

Cena
5 670 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Majakovského, Horní Blatná
ID
N00780
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
53 m2
Lokalita objektu
Polosamota
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
56 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Richard Williams

Richard Williams

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Horní Blatné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu