Prodej rodinného domu, Broumov - Olivětín, 665 m2

Broumov, Olivětín

3 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 586 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Broumově

Informace k domu

Prodej z větší části zrekonstruovaného dvoupatrového rodinného domu se zahradou a bazénem v blízkosti řeky Stěnavy (Broumov). RD o dispozici 2+kk (přízemí) a 2+1 (podkroví) prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2010 (nová plastová okna), následně celkovou rekonstrukcí roku 2022 mimo zateplení domu (v přízemí nová zateplená podlaha s podlahovým vytápěním; kompletně nové rozvody sítí: elektřina, voda, odpady, nová střešní krytina Capacco, okapy, svody; nové WC, koupelna, obklad chodby a schodiště, nové balkonové dveře) a nově vyvložkovaný komín s nerezovou vložkou, revize komínu - ano.
K domu vystavěnému roku 1938 náleží zahrada o výměře 553m². Na zahradě je skleník (fólie), dětský koutek, zabudovaný kruhový bazén o průměru 3,6m letos užíván čtvrtou sezónu. Nově vysázené a bohatě plodící ovocné keře (rybízy, maliny..), ovocné stromy a blízkost čisté klidně tekoucí říčky Stěnavy tvoří komplex bydlení na hranici přírody a blízké dostupnosti města Broumova. K domu přistavěná dřevěná kůlna sloužla jako dílna, sklad zahradního nářadí. Nyní v kůlně s novou plechovou střechou je zateplená buňka propojená s novým venkovním prostorným kotcem pro psa.
Vytápění RD zajištěn kotlem na tuhá paliva (Viadrus, stáří 10let) s napojením na rozvody ústředního a podlahového topení (přízemí). Elektřina 220/380V. Ohřev vody pro celý RD je řešen kombinovaným boilerem.
Nemovitost je v osobním vlastnictví a nachází se v CHKO Broumovsko a rozsáhlém údolí mezi Broumovskými stěnami a Javořími horami. Blízký Olivětín a je znám především pro svůj pivovar Olivětín, kde vaří pivo Opat... . Široké okolí Broumova je protkáno množstvím cyklistických, turistických cest a nabízí celoroční vyžití: Teplicko-Adršpachské skály ráj všech turistů; koupaliště a továrna na zážitky Walzel se střelnicí (Meziměstí); jízdárna Hejtmánkovice; 9ti jamkové golfové hřiště a malebné rodinné ZOO (Otovice); bazén 25m a barokní klášter (Broumov). Krásná je též krajina na polské straně (např.: nové koupaliště s tobogány v partnerském polském městečku Nowa Ruda). Pro houbaře je Broumovsko učiněný ráj.
Nemovitost nabízí několik možností využití: rodinné bydlení o dvou bytových jednotkách s jedním sociálním zařízením nebo luxusní bydlení pro jednu rodinu s nádhernou okolní přírodou. Jako investice nemovitost nabízí využití ubytování ve dvou apartmánech. Dostupnost za prací směr Trutnov, Teplice nad Metují, Hronov, Náchod po kvalitních komunikacích. Veškeré služby včetně obchodů, nemocnice, škol i gymnázium s vynikající reputací je v Broumově.
Další informace a více fotodokumentace na vyžádání. Ev. číslo: 26347.

Parametry domu

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Broumov, Olivětín
ID
26347
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
665 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
312 m2
Podlahová plocha
665 m2
Plocha nemovitosti
665 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální tuhá paliva
Balkon
Sklep
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Ing. Dana Židek

Ing. Dana Židek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Broumově (okr. Náchod)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu