Prodej pozemku pro bydlení, Dlouhá Ves, 7467 m2

Dlouhá Ves

758 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 4 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dlouhé Vsi

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Nabízíme na prodej prostorný, rovinatý, slunný pozemek o celkové výměře 7.467 m2, přístupný z asfaltové cesty, kde je možnost připojení vody, kanalizace i elektřiny. Pozemek leží v části „V lukách“ v Dlouhé Vsi u města Sušice 4 km. Dle platného územního plánu obce Dlouhá Ves je pozemek určený k výstavbě vícero rodinných domů venkovského charakteru (např.: rodinný dům s dílnou či stodolou, apod...).
Popis a poloha: Rozhlehlý, slunný, rovinatý pozemek, ležící v původní zástavbě, v těsné blízkosti lesoparku Luh s řekou Otavou a Otavskou cyklo-stezkou. Pěkný, rozlehlý pozemek umístěný v zastavitelné části. Přístup po nové asfaltové obecní komunikaci, ve které je nově vybudovaný kanalizační řad a vodovod.
Hlavní využití: bydlení venkovského charakteru spojené s hospodářským využitím; obytné nízkopodlažní objekty; garáže a další vedlejší objekty; individuální rekreace...
Pozemky celkem: 7.467 m2;
Inženýrské sítě:
Elektřina: možnost připojení po dohodě s firmou ČEZ;
Voda a odpad: možnost napojení na obecní vodovodní a kanalizační řad v cestě před pozemkem;
Plyn: není;
Zajímavá investice do krásného velkého pozemku, který lze rozparcelovat na stavební parcely k rodinnému bydlení v dosahu velmi žádaného města Sušice, kde stavební pozemky k výstavbě dlouhodobě nejsou dostupné. Po realizaci lze pozemky výhodně zhodnotit a prodávat až za cca 2.500 Kč/m2, při velikosti stavebního pozemku okolo 1.000 m2.
Nutno vidět lokalitu a umístnění pozemku.

Parametry pozemku

Cena
758 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 11. 2023
Adresa
Dlouhá Ves
ID
P2118
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
7467 m2
Plocha zahrady
7467 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jakš - reality s.r.o.

Jakš - reality s.r.o.

náměstí Svobody 50, Sušice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 200 lidí

Prodejce

Jiří Zuda

Jiří Zuda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dlouhé Vsi (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu