Prodej rodinného domu, Rudná, Pod Můstkem, 510 m2

Pod Můstkem, Rudná

24 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 118 666 Kč /za měsíc

(vč. provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Rudné

Úklidové služby

Informace k domu

1. RD: Nadstandardní RD 5 + kk, užitná plocha 210 m2 + garáž/dílna 60 m2. V přízemí domu se nachází obývací část včetně kuchyňské linky. Kuchyň je vybavena mikrovlnnou troubou, elektrickou troubou s grilem, myčkou, vestavěnou lednicí s mrazákem a pracovním ostrůvkem se zabudovanou indukční deskou a odsavačem par. Obývací místnost se světlým interiérem je celkově zařízená včetně sedací soupravy, filmového plátna, krbu, atd. Z obývací části je vstup na krásně vzrostlou a upravenou zahradu včetně designového jezírka s rybami. V přízemí se nachází ložnice, 2 x pokoj, koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem a technická místnost. V 1. NP se nachází prostorný pokoj s možností přepažení. V domě dřevěné podlahy, dlažba a podlahové vytápění. Rok kolaudace 2013. Na pozemku se dále nachází prostorná garáž se samostatný WC, která je momentálně využívaná jako dílna a je vytápěna. RD je obložen přírodním kamenem s vlastní příjezdovou cestou a bránou na dálkové ovládání s zabezpečovací systém.

2. RD: Dům 4 + kk, užitná plocha 200 m2. RD je po částečné rekonstrukci. Na podlahách vinyl a dlažba. V domě se nachází obývací část, samostatná nová kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů, 2 x pokoj, koupelna s vanou a WC. Dům má samostatnou garáž. Dům je připraven na dodělání dle vlastních představ klienta, viz. návrhy vizualizace, které jsou zobrazeny v inzerci.

Celková plocha pozemku - 910 m2.

Rudná na západním okraji Prahy v rychlém dosahu Prahy (8 minut autem nebo vlakem). V krátké dojezdové vzdálenosti jsou mateřské a základní školy, supermarket, pošta, lékárna a další služby. Místo má skvělé napojení na Pražský okruh nebo dálnici D5, rychlá je také cesta na letiště. Jen pár kilometrů za obcí začínají dvě velké chráněné krajinné oblasti, Český Kras a Křivoklátsko. Možné čerpat hypoteční úvěr, který vám zdarma vyřídíme.

Celková cena za oba domy 24.900.000,- Kč

Parametry domu

Cena
24 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a právního servisu
Aktualizováno
31. 5. 2022
Adresa
Pod Můstkem, Rudná
ID
N05884
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
510 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
417 m2
Plocha nemovitosti
910 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SOUKUP & PARTNERS s.r.o.

SOUKUP & PARTNERS s.r.o.

Pöslova 1409/3, Praha, Záběhlice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Petr Solomčík

Petr Solomčík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rudné (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu