Prodej rodinného domu, Hradešín, 140 m2

Hradešín

11 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 712 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hradešíně

Úklidové služby

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu o dispozici 5kk v klidné lokalitě obce Hradešín. Rodinný dům byl kolaudován v roce 2009. Jedná se o zděný dům na betonové desce bez podsklepení, obvodové zdivo Porotherm 44cm + 10cm zateplení polystyren, střecha krov, krytina betonová taška.
Vytápění v domě řešeno tepelným čerpadlem v kombinaci s krbovou vložkou s výměníkem, ohřev TUV boilerem TČ, dále v domě nainstalována 2 x klimatizační jednotka ( přízemí + 1 NP ). Voda do objektu přivedena z obecního vodovodu + domovní čistírna pitné vody, splašková voda svedena do obecní tlakové kanalizace.
Kolem domu prostorná udržovaná zahrada se zavlažovacím systémem, využívající dešťovou vodu. Součástí prodeje je garáž na dvě osobní vozidla navazující na obytnou část domu s venkovním zastřešeným parkovacím stáním na více osobních vozidel. Celý pozemek oplocen, vstup z obecní komunikace bránou s elektrickým pohonem.
V obci Hradešín obchod s potravinami, veškerá občanská vybavenost v Úvalech, které jsou vzdáleny 4 km, dostupnost příměstskou dopravou v intervalech cca každou hodinu. Dojezdová vzdálenost do Prahy automobilem 30 min, plánovaná výstavba obchvatu ve fázi ÚR, urychlení cestování do metropole, termín dokončení v roce 2027.
Jedná se o velice lukrativní místo k bydlení, doporučuji prohlídku této nemovitosti. Kompletní informace Vám sdělím telefonicky či na osobní schůzce.
Možnost financování hypotečním úvěrem. Ev. číslo: 640822.

Parametry domu

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Hradešín
ID
641436
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
89 m2
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
604 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
517 kWh/m2 za rok
Balkon
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Stanislav Švábenický

Stanislav Švábenický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradešíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu