Pronájem bytu 3+kk, Praha - Dejvice, Velvarská, 129 m2

Velvarská, Praha 6

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Pronájem bytu 3+kk+vstupní hala - celkem 129 m²+ lodžie a balkon 12 m², 2. Patro, třípatrové bytové vily. Parkování je řešeno na parcele za plotem zahrady. Stavba byla dokončena v r. 1932. Rekonstrukce dosud nebydleného bytu, v loňském roce.
Byt je se základním vybavením. Stylovou kuchyňskou linkou se špičkovými spotřebiči Bauknecht, včetně myčky a indukční varné desky se sklopnou digestoří. Lednice je na doplnění nájemcem, stejně jako pračka a sušička, pro které jsou připraveny veškeré vývody. K nadstandartu patří i klimatizační jednotka umístěna ve středu obytných ploch.
Vstupní hala má parametry prvorepublikového přijímacího salonu se vstupy do dalších místností a na samostatné WC i na lodžii 4,9 m², směrem do ulice Velvarská.
Na druhou stranu směrem do zahrady jsou dva samostatné pokoje, jeden má výstup na balkon 7,9 m². Zbylá dispozice: to je veliký obývací pokoj s kuchyní v koutě, kde je druhý výstup na zahradní balkon. Opravdu prostorná koupelna má novou sanitu, sprchový kout, vanu a umyvadlo, WC je oddělené zděnou přepážkou.
Světlé místnosti jsou prostorné s vysokými stropy. Na podlahách jsou dřevěné vlysy a dle potřeby dlažba. Vytápění je centrální, plynovým kotlem v kotelně domu, pro ohřev teplé vody je alternativně v bytě bojler.
Energie si hlásí nájemce na sebe. Poplatky fakturované v r. 2021 činí 2950,-Kč/byt/měs a 625,-Kč/os/měs. Úprava bude kalkulována, dle aktuální situace cen dodavatelů. Zde je možnost projít si byt ve 3D vizualizaci: https://my.matterport.com/show/?m=sHfkCQHLFMf Lokalita Dejvice, ul. Evropská, Praha 6, je vyhledávaná pro svou polohu u linek MHD, dvě stanice ke stanici metra A, Dejvická. Ale i v blízkosti zeleně pražské Stromovky a břehů Vltavy, sportovišť, cyklostezek i kulturních zařízení.
Pro další info a konkrétní termín k prohlídce, kontaktujte prosím makléře.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
10. 3. 2024
Adresa
Velvarská, Praha 6
ID
004N056056
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Patro
3. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
129 m2
Plocha nemovitosti
480 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Lodžie
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ERA Alka

ERA Alka

Terronská 947/49, Praha, Bubeneč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Tomáš Průcha

Tomáš Průcha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 6?


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu