Prodej pozemku pro bydlení, Otvovice, 2110 m2 (ID: 3253384)

Otvovice

4 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 304 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prémioví partneři v Otvovicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji stavební pozemek, v obci Otvovice o velikosti 2110 m². Obec Otvovice se nachází v okrese Kladno, kraj Středočeský, necelých 5 km jihozápadně od Kralup nad Vltavou a 15 km severovýchodně od Kladna. Z pozemku je majitel za 21 min. u letiště Václava Havla a za 24 min. na Zličíně.

Pozemek je z části rovinatý a z části mírně svažitý a přístup na něj je z obecní asfaltové komunikace. Z části je zalesněný a bude na novém majiteli, zda bude chtít část ponechat, nebo zcela vykácet. Je zde možnost odkupu přilehlého lesa, který je v grafice fotky také zanesen, ale není to podmínkou.

Pozemek je s regulativem: rodinné domy venkovské, max. zastavěná plocha 250 m² a max. 2 nadzemní podlaží.

Obec Otvovice se nachází v okrese Kladno, kraj Středočeský, necelých 5 km jihozápadně od Kralup nad Vltavou a 15 km severovýchodně od Kladna.

V případě Vašeho zájmu poskytneme více informací telefonicky nebo je možné domluvit osobní prohlídku. S případným financováním Vám rádi pomůžeme.

Těšíme se na Vás na osobní prohlídce :-)

Parametry pozemku

Cena
4 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Otvovice
ID
48893
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
2110 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Otvovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu