Prodej rodinného domu, Bratronice - Dolní Bezděkov, 140 m2

Bratronice, okres kladno, Dolní Bezděkov

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bratronicích

Úklidové služby

Informace k domu

Prodáme zděný dům (původně malé hospodářství), určený k rekonstrukci . Částečná rekonstrukce již provedena (keramická dlažba, podlahové topení, materiál ke stavbě koupelny). Zastavěná plocha domu a vedlejších staveb (stodola, chlév atd.) cca 250m2 . Za domem je zahrada na jižní stráni, která je ukončena místním lesem . Celková rozloha 1425 m2 . Pozemek je situován v obci, ale poskytuje soukromí. Z pozemku je krásný výhled na okolní přírodu. Dům je dostatečně vzdálen od hlavní komunikace.
Na pozemku je elektřina, voda, plyn, kanalizace, stavba má momentálně zbudovanou přípojku elektřiny(230/400), ostatní sítě jsou na okraji pozemku. V ulici je dostupný vysokorychlostní internet.
Nemovitost se nachází v klidné a tiché obci Dolní Bezděkov ,která spadá pod obec Bratronice. V té se nachází veškerá občanská vybavenost.
Nemovitost je situována na okraji křivoklátských lesů, s vynikající dopravní dostupností do Prahy (metro Zličín vzdálené 20 minut jízdy autem), Kladno vzdálené 10km. V obci autobus, dětské hřiště, krásná příroda a možnosti sportovního vyžití přímo v místě i v blízkém okolí .

Dům se nachází v lokalitě s minimem nemovitostí k prodeji , možnost vybudování nadstandartního bydlení nebo výhodná investice do budoucna. Od září se chystá například speciální program „Oprav dům po babičce“ zaměřený na mladé rodiny, které dostanou možnost kombinovat dotaci a půjčku na kompletní renovaci zděděného nebo koupeného domu na energeticky úsporný.

Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Bratronice, okres kladno, Dolní Bezděkov
ID
007706
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
250 m2
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
1425 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 67 lidí

Prodejce

Lucie Walterová

Lucie Walterová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bratronicích (okr. Kladno)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu