Prodej rodinného domu, Bílé Podolí - Zaříčany, 459 m2

Bílé Podolí, Zaříčany

2 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 391 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bílém Podolí

Úklidové služby

Informace k domu

Reality 11 Vám zprostředkují koupi domu (původní hostinec) v obci Bílé Podolí, část obce Zaříčany. Jedná se o dvouposchoďový objekt s rozsáhlými sklepními prostorami určený ke kompletní rekonstrukci. Na vyžádání je možné zaslat virtuální prohlídku interiéru.

Obec Bílé Podolí sestává ze 3 částí a 3 kat. území (Bílé Podolí, Lovčice a Zaříčany) a rozkládá se cca 50 km východně od Prahy, u silnice č. 17 mezi Kutnou Horou a Chrudimí, ve zvlněné krajině podhůří Železných hor cca 250 m n.m..

Obec prvně doložena r. 1307, historický status městyse z r. 1554 obnoven r. 2007. Kostel sv. Václava postaven r. 1821 s využitím zdiva starší stavby ze 16. stol.

V obci rozvíjející se občanská a technická vybavenost: obecní úřad, ZŠ, MŠ, pošta, hasiči, divadlo, sportovní klub, občanské spolky, živnostníci a podnikatelé aj. Další občanská vybavenost v Kutné Hoře nebo Čáslavi.

Inženýrské sítě - elektro, plynofikace. Výstavba kanalizace a ČOV. Voda z vlastní studny.

Doprava: veřejný autobus směr Kutná Hora, okresní silnice. Vlak Čáslav.

Přírodní oblasti v dosahu: Železné Hory, Polabí. Turistické trasy, cyklostezky.

Dum je samostatně stojící, zděný, zčásti podsklepený, se 2 NP, se sklonitou střechou. Svislé konstrukce jsou zděné ze smíšeného zdiva.

Stavba domu se nachází na mírně svažitém pozemku ve vesnické zástavbě bydlení a občanské vybavenosti, mimo souvislou zástavbu městyse, v centru zastaveného území místní části Zaříčany, na západní straně od návsi, asi 1,5 km západně od Bílého Podolí.

Přístup k domu je zajištěn ze zpevněných veřejných obecních komunikací.

Inženýrské sítě v místě stavby - el. přípojka, voda z vlastní studny, kanalizace do ČOV, plynovod.

Parkování na veřejných plochách před domem.

Dům původně sloužil jako hostinec se sálem v patře a bytem v přízemí.

Radonový index = dle geol. mapy nízká kategorie radonového indexu, stupen rizika 1. (ze stupnice 1 až 4).

Základní popis budovy: Základy původní kamenné pasy s neúplnými izolacemi. Svislé konstrukce ze smíšeného zdiva kámen, cihly v tl. cca 91 cm. Stropy 1. PP a 1. NP klenbové, 2. NP dřevěné trámové s rovným podhledem. Střecha dřevěný krov sedlový vaznicový. Schody kamenné. Vrata garážová ze dvora. El. instalace světelná i motorová - nefunkční. Bleskosvod s uzemněním - nefunkční.

Dle platného územního plánu leží objekt v území specifikovaném jako "plochy bydlení - venkovského charakteru", které jsou určeny výlučně pro bydlení předměstského a venkovského charakteru v rodinných domech s odpovídajícím zázemím užitkových zahrad a omezeným chovem domácího zvířectva s příměsí nerušících obslužných funkcí místního významu. Vyjádření z hlediska územního plánu může být zaslána na vyžádání.

V objektu je možné vytvořit tři samostatné bytové jednotky. Ev. číslo: 25524.

Parametry domu

Cena
2 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Bílé Podolí, Zaříčany
ID
25524
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
459 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
260 m2
Podlahová plocha
459 m2
Plocha nemovitosti
370 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality 11

Reality 11

Svornosti 985/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 81 lidí

Prodejce

Pavel Vališ

Pavel Vališ

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bílém Podolí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu