Prodej rodinného domu, Žehušice, V Koutě, 127 m2

V Koutě, Žehušice

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Žehušicích

Úklidové služby

Informace k domu

Technické vychytávky zajišťující pohodlné bydlení, k tomu velkolepý prostor pro celou rodinu a oáza klidu v podobě nádherné zahrady. To jsou hlavní výhody vašeho nového domova.

+ 6+1
+ 150 m2
+ pozemek 977 m2
+ energetická náročnost kategorie C - úsporná
+ elektricky ovládaná brána i garážová vrata
+ vytápěná garáž 24 m2
+ centrální vysavač, změkčovač vody
+ automatický zahradní zavlažovací systém
+ vlastní vrtaná studna pro závlahu
+ kolaudace v roce 2009
+ základní škola 300 m
+ klidná lokalita se skvělou dostupností


Poznejte rodinný dům 6+1 s podkrovím, při jehož stavbě byl kladen důraz na prvotřídní pohodlí jeho obyvatel. Vítám vás v Žehušicích, v městysi nedaleko Kutné Hory.

Že je zde komfort na prvním místě pocítíte už při příjezdu. Díky samonosné elektricky ovládané bráně s dálkovým ovládáním a elektrickými garážovými vraty zaparkujete snadno přímo v garáži. Ta je vytápěná a propojená s domem protipožárními dveřmi. V domě jsou položeny plovoucí podlahy QuicStep, obložky a dveře Sapelli. Pro závlahu zahrady včetně 4 truhlíků, je používána voda z vlastní vrtané studny pomocí výkonného čerpadla Evak s elektronickým řízením. Změkčovač vody Viessmann vás zbaví starostí s vodním kamenem a v neposlední řadě výkonný centrální vysavač Husky usnadní úklid celého domu.

Dům byl postavený v roce 2009 a je rozdělený na přízemí a obytné podkroví. Nabízí podlahovou plochu 150 m2 včetně garáže a je řešený jako 6+1. Přízemí patří velkému obývacímu pokoji se vstupem na terasu s posezením a plynovým grilem, dále pak prostorné vybavené kuchyni, samostatné toaletě a příjemné pracovně. Nechybí ani technická místnost s pračkou a sušičkou.

Podkroví poskytuje světlou ložnici, 2 dětské pokoje, obrovskou šatnu a koupelnu s toaletou. Koupelna disponuje sprchovým koutem a hydromasážní vanou pro regeneraci po náročných dnech.

Poloha domu je vhodná pro rodiny s dětmi. Nádherné prostředí zahrady evokuje relax, grilování a prostor pro dětské radovánky. V horkých dnech můžete využít zahradní sprchu. Skvělým bonusem jsou pouhých 300 m vzdálená základní škola a blízké dětské hřiště.

Dům je postavený z pórobetonu Ytong o tloušťce 375 mm a je zateplený 100mm polystyrénem. Pyšní se průkazem energetické náročnosti kategorie C. Je napojen na obecní kanalizaci, vodovod a plyn. Topení zajišťují radiátory Radik VK a plynový kondenzační turbokotel Junkers. Vodu ohřívá nepřímo ohřívaný zásobník Junkers 160 L.

Městys Žehušice nabízí výbornou občanskou vybavenost. Vedle základní a mateřské školy je zde také ordinace praktického lékaře, obchod s potravinami a obchod se smíšeným zbožím. Nejbližšími městy jsou Kutná Hora a Čáslav, se kterými jsou Žehušice v přímém autobusovém spojení.

Dům je v prodeji s nábytkem, spotřebiči a veškerým technickým i zahradním vybavením. Pro bližší informace mě neváhejte kontaktovat.

Ráda se s vámi potkám na prohlídce! S financováním vám pomohou naši specialisté na hypotéky. V případě dalších dotazů mě..

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
V Koutě, Žehušice
ID
01121
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
100 m2
Podlahová plocha
127 m2
Plocha nemovitosti
977 m2
Plocha zahrady
877 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
83.7 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Ing. Jindra Ševčíková

Ing. Jindra Ševčíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žehušicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu