Prodej rodinného domu, Bor - Damnov, 200 m2

Bor, okres tachov, Damnov

8 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 653 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Boru

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi specifickou nemovitost v malé obci Damnov, vzdálené 5 km od sjezdu z dálnice D5, 26 km od Rozvadova a 55 km od Plzně. Jedná se o jednopatrový, částečně podsklepený dům s vedlejšími stavbami. Budova postavená v roce 1730 sloužila dle historických pramenů jako fara. Velmi zajímavý objekt ocení především znalci a milovníci historie. Budova disponuje obytnou plochou cca 200 m2 a k tomu ještě plocha prostor dvoupodlažní půdy a klenutých sklepů. V domě proběhla částečná rekonstrukce - nové rozvody odpadu, vody, elektřiny, koupelny v přízemí i v 1. patře, rovněž byla přeložena střecha. Dům je napojen na elektřinu 220/400V, obecní vodovod, k dispozici je i vlastní studna na pozemku, odpad je sveden do jímky na vyvážení. Vytápění může být zajištěno instalací tepelného čerpadla nebo využitím stávajících komínových těles. V přízemí jsou provedené rozvody ústř. vytápění s osazenými radiátory.

K domu náleží velká zahrada s malým lesíkem a dále vedlejší stavby (hosp. stavení a 4 řadové garáže). Oplocený areál o celkové výměře 4004 m2 zaručuje klidné soukromí. Nemovitost není památkově chráněna a nabízí zachování některých historických detailů, např. původní fresky, barokní kachlová kamna, klenuté stropy, apod.

Parametry domu

Cena
8 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Bor, okres tachov, Damnov
ID
H47/23
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
339 m2
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
4004 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Jímka
Doprava
Dálnice, Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo HARVILLA - REALITY s.r.o.

HARVILLA - REALITY s.r.o.

Slovanská alej 1960/24, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Vlastimil Harvilla st.

Vlastimil Harvilla st.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Boru?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu