Prodej pozemku pro bydlení, Tuchoměřice, 1039 m2

Tuchoměřice

7 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 219 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Tuchoměřicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Exkluzivně nabízíme k prodeji stavební pozemek ve velmi pěkné části obce Tuchoměřice -Kněživka v okrese Praha-západ. Tento pozemek má celkovou rozlohu 1039m². Je vhodný pro stavbu rodinného domu ( ÚP plochy smíšené obytné) dle vlastních představ a potřeb. Pozemek vznikl oddělením od sousedního pozemku, původně sloužil jako zahrada s ovocnými stromy.

Pozemek je situován v klidné lokalitě, která nabízí příjemné a klidné bydlení. Okolí je plné zeleně a přírodních krás, které lákají k procházkám a relaxaci. Díky své poloze je zajištěna dostupnost veřejné dopravy a komfortní občanská vybavenost (základní škola, mateřská škola, pošta, MHD 356, 414, 322, 319 - cesta k metru cca 25 min., vlaková stanice, praktik pro děti a dorost, knihovna, sokol, obchod) případně v nedaleké Kněževsi jsou další možnosti (gynekologická ordinace, zdravotnictví - praktik, interní ambulance, zubní ordinace, dětská ordinace).

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Jsme připraveni vám poskytnout další informace a domluvit si termín prohlídky. Těšíme se na setkání s vámi.

Parametry pozemku

Cena
7 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 9. 2023
Adresa
Tuchoměřice
ID
8999
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1039 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Mgr. Ivana Cikánková

Mgr. Ivana Cikánková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Tuchoměřicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu