Prodej rodinného domu, Skršín - Dobrčice, 150 m2 (ID: 3314740)

Dobrčice

6 099 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 071 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Skršíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji kompletně zrekonstruovaný rodinný dům o velikosti 3+kk s pozemkem o celkové výměře 493 m2, který byl zkolaudován v roce 2021.

Dům je podsklepený (nachází se zde velká garáž a tři místnosti, kdy v jedné místnosti je umístěn bojler a elektrokotel, který slouží jako záložní zdroj vytápění). Součástí domu je i půdní prostor, který je nově zrekonstruovaný a je zde možnost vybudovat další místnost k užívání.

Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem a krbem, což zaručí velmi nízké měsíční náklady. Celkové náklady domu včetně elektřiny a vody činí pro dvě osoby 5000 kč.

V dolním patře domu se nachází obývací pokoj s krbem, který je průchozí do kuchyně. Dále se zde nachází koupelna s prostorným sprchovým koutem a chodba s vestavěnými skříněmi. V tomto patře dominuje kuchyňská linka i nábytek ve stejném dekoru, který byl zhotovený na míru od truhláře.

V horním patře se nachází dvě velké ložnice a chodba, ze které je umožněn přístup na půdu. V celém domě je vinylová podlaha a rolety den/noc.

Na zahradě domu se nachází zastřešená terasa o velikosti 15 m2, na kterou je umožněn přístup přímo z kuchyně a pod kterou je zřízen další úložný prostor. Nachází se zde i zapuštěný bazén o velikosti 5,5 x 3,7 x 1,2m, který má solární ohřev.

Dům se nachází v CHKO a je obklopen krásnou přírodou a lesy. Oplocení kolem domu zajišťuje maximální soukromí. Obchod, pošta a školka se nachází v těsné blízkosti (obec Lužice), která je vzdálena pouze 2 km. Volné ihned.
Prodej vč. kompletního vybavení. Možno financovat jinou nemovitostí na protiúčet (dům, byt, zahrada, garáž). Více informací u uvedeného makléře.

Parametry domu

Cena
6 099 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Dobrčice
ID
MR11141
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
71 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
493 m2
Plocha zahrady
529 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 230 lidí

Prodejce

Radek  Molík

Radek Molík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Skršíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu