Prodej rodinného domu, Bedihošť, L. Svobody, 330 m2 (ID: 3317158)

L. Svobody, Bedihošť

16 870 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 397 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bedihošti

Informace k domu

Nabízíme k prodeji luxusní nemovitost, která vás svým exkluzivním charakterem a ohromujícím vybavením zcela uchvátí. Jedná se o rodinný dům, který se nachází na ulici L. Svobody v Bedihošti. Tento cihlový objekt, situovaný na samostatné parcele, je skutečným klenotem mezi nemovitostmi vysoké třídy.

Při vstupu do domu budete okamžitě nadšeni prostorností a elegancí, která zde panuje. Dominantou domu je na zakázku vyrobené skleněné schodiště vedoucí do relaxační zóny domu, zde nalezneme krásné výhledy na všechny světové strany. Tento dům nabízí dostatek prostoru pro vaši rodinu a hosty.

Celková zastavěná plocha o rozloze 677m² a užitná plocha 330m² poskytují dostatek prostoru pro vaše potřeby. Ale to není vše, co tato nemovitost nabízí. Rozlehlá parcela o rozloze 1193m² vám poskytuje soukromí a luxusní prostředí, ve kterém se budete cítit jako v ráji. Součástí kuchyně je kamenná pracovní deska, akvárium, které propojuje kuchyň a halu, v obývacím pokoji je dominantou krb, který je obložený z červeného onyxu dovezeného z Itálie. V domě je spousta úložného prostoru a šatny. Součástí venkovního prostoru je zimní zahrada, venkovní vyhřívaný bazén, vzrostlá okrasná zahrada a dětské hřiště.

Tato nemovitost je vybavena vším, co si můžete přát. Od moderního vybavení až po nejnovější technologické vychytávky, zde si užijete pohodlí a luxus na každém kroku. Velkou výhodou je tepelné čerpadlo a fotovoltaické panely, které zajišťují i ohřev bazénu. Díky skvělému umístění, budete mít snadný přístup ke všem občanským vybavenostem, jako jsou školy, školky, nebo pošta. Dálnice je vzdálená jen pár kilometrů.

Pokud hledáte luxusní nemovitost, která splní vaše nejvyšší očekávání, nemusíte hledat dál. Tato nemovitost je synonymem pro exkluzivitu a nabízí vám vše, co si můžete přát. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. S případným financováním vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
16 870 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 3. 2024
Adresa
L. Svobody, Bedihošť
ID
3470
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
330 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
677 m2
Plocha nemovitosti
1193 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Převod do OV
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 101 lidí

Prodejce

Bc. Tereza Krajíčková

Bc. Tereza Krajíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bedihošti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu