Prodej rodinného domu, Malá Hraštice - Velká Hraštice, 480 m2 (ID: 3319008)

Malá Hraštice, Velká Hraštice

18 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 88 118 Kč /za měsíc

(servis all inclusive)

Prémioví partneři v Malé Hraštici

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

jARNÍ SLEVA! Tento dům je zcela jiný než všechny ostatní. Nachází se na klidném pozemku o rozloze 1600 m2 na okraji Malé Hraštice poskytujícím dostatek soukromí a prostoru pro vaše sny o zahradním ráji. S užitnou plochou 480 m2 ve 2 patrech nad zemí a 1 sklepním podlažím nabízí tento dům pohodlný a prostorný životní prostor.

Středem pozornosti je obývací pokoj o rozloze 64 m2, který je centrálním místem pro rodinná setkání a večírky s přáteli. Přímo odtud máte přístup na terasu, která je ideální pro odpočinek na slunci nebo grilování během teplých letních dnů. A co víc, tato nemovitost je vybavena krytým bazénem 6x3 m s protiproudem a slanou vodou, který ohřívá tepelné čerpadlo, což vám umožní plavat a relaxovat v nádherném prostředí po celý rok. Na zahradě nechybí dětská část pro vaše malé poklady.

V prvním patře hlavní části domu najdete prostorný obývací pokoj o ploše královských 64m2 spojený s jídelnou a moderně vybaveným kuchyňským koutem. K dispozici je také praktická prádelna, samostatná toaleta a koupelna s velkým sprchovým koutem. A pro ty, kteří hledají relaxaci, je zde finská sauna, kde si můžete užít wellness zážitek ve svém vlastním domě.

Druhé patro nabízí 5 prostorných pokojů a koupelnu s vanou, která zatím čeká na obložení dle vašich přání a vkusu. Celý dům má podlahové vytápění pro vaše pohodlí a elektrokotel 18KWH pro účinné vytápění.
Z ekonomického hlediska je dům úsporný, PENB má třídu B.

Dům je částečně podsklepen, a připraven na vybudování třeba velké domácí posilovny.
K dispozici je i nádrž na dešťovou vodu o objemu 7m3

Navíc, pokud toužíte po koupání v přírodě, jste jen 20 minut autem od Slap, kde můžete v létě užít koupání. A pokud potřebujete dojezdovou vzdálenost do Prahy, není to daleko - pouze 20 minut a jste na kraji hlavního města.

Pár věcí ještě čeká na dobudování a doladění nového majitele - kromě druhé koupelny jsou potřeba zejména zahradní úpravy a doladění pozemku před hlavním vchodem .

Tento dům je skvostem moderního bydlení, který kombinuje pohodlí a klidnou lokalitu. Jestliže hledáte domov, který splní všechna vaše očekávání, tento dům má všechno a je připraven stát se vaším novým domovem.
Mnoho dalších informací vám poskytnu osobně.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost!

Parametry domu

Cena
18 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
servis all inclusive
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Malá Hraštice, Velká Hraštice
ID
14248
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
480 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
400 m2
Podlahová plocha
480 m2
Plocha nemovitosti
1600 m2
Plocha zahrady
1200 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 137 lidí

Prodejce

Hana Křemenová

Hana Křemenová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Malé Hraštici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu