Prodej rodinného domu, Kájov - Novosedly, 155 m2 (ID: 3319364)

Kájov, Novosedly

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Dohoda možná.)

Prémioví partneři v Kájově

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu/zemědělské usedlosti, v Kájově - Novosedlech, jen cca 7km od Českého Krumlova a 14km od Vodní Lipenské nádrže. Jedná se o bývalý statek s uzavřeným dvorem, kde budovy s novou střechou tvoří písmeno L. Ve východní obytné části u cesty je k dispozici byt 4+1: pokoje, kuchyň a dvě koupelny a veranda, která je zároveň i terasou, přes kterou je přístup do další již zrekonstruované místnosti ve 2.NP. To pak dále nabízí spoustu prostoru pro další tvůrčí činnost. Kromě bývalých stájí a maštalí v části severní určitě stojí za zmínku zastřešené posezení s krbem, nadzemní bazén, garáž, dřevník, vyhrazený prostor pro slepice. Objekt je napojen na vodovodní řad, vytápění krbem s výměníkem, nebo elektrokotlem, ohřev vody bojlery, odpad sveden do septiku.

Celková plocha pozemků, tak jak je naznačena na mapě z KU ve fotogalerii a ohraničena oranžově činní 1.332 m², z toho zastavěná je cca 423 m², zastavěná obyvatelnou částí cca 250 m² a aktuálně obyvatelná podlahová cca 155 m².

Historie objektu, který v minulosti sloužil i jako zájezdní hostinec, sahá až do druhé poloviny 17.století kdy ho až do roku 1905 vlastnila rodina Pangerlů. Následovala rodina Seibaldů, kteří byli v roce 1945 vysídleni. Noví přidělenci vlastnili dům až do roku 2004, kdy si ho pořídili současní majitelé. Ti až do současnosti prováděli citlivé rekonstrukční práce, s důrazem na zachování původních prvků.

Komplet foto na stránkách makléře dumrealit. cz/kejsar. S profinancování hypotékou vám ochotně poradí náš specialista. Ev. číslo: 644811.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Dohoda možná.
Aktualizováno
12. 2. 2024
Adresa
Kájov, Novosedly
ID
645425
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
423 m2
Podlahová plocha
155 m2
Plocha nemovitosti
1332 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
423 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální tuhá paliva
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 95 lidí

Prodejce

Jiří Kejšar

Jiří Kejšar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kájově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu