Prodej rodinného domu, Chýně, Hlavní, 214 m2 (ID: 3319422)

Hlavní, Chýně

11 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 758 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Chýni

Úklidové služby

Informace k domu

Máme tu úžasnou nabídku - rodinný dům s pozemkem o rozloze 743 m2 v malebné obci Chýně nedaleko Prahy. Tato dřevostavba je nesmírně prostorná a nabízí dvě bytové jednotky s plnou dispozicí 3+kk.

V přízemí domu najdete velký obývací prostor, který je vkusně propojen s jídelním koutem a moderní kuchyní. Dva samostatné pokoje nabízejí mnoho možností pro vaši rodinu. Koupelna s relaxační vanou a přidruženým toaletním zařízením, praktická technická místnost a garáž s přímým vstupem do domu pro vaše pohodlí. Když toužíte po čerstvém vzduchu, vychutnejte si klid na terase s výhledem na krásnou zahradu. Přízemí je vybaveno podlahovým topením pro maximální komfort.

V 1. patře domu můžete objevit další obývací pokoj s kuchyňským koutem, který poskytuje možnost vytvořit si vlastní kulinářské umění. Dva příjemné pokoje mohou sloužit jako ložnice, pracovny nebo dětské pokoje. Šatna, abyste měli dostatek místa pro uložení svých věcí, a další koupelna se
sprchovým koutem. Samostatná toaleta pro dodatečný komfort.

Tato nemovitost je ideální pro větší rodinu, dvougenerační bydlení nebo jako investice s možností pronájmu jedné jednotky a vlastního bydlení v druhé.

Tento úchvatný dům nabízí ideální kombinaci klidného venkovského života a výborné dostupnosti do Prahy. Pokud hledáte dokonalý domov pro vaši rodinu, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku této úžasné dřevostavby.

Parametry domu

Cena
11 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Hlavní, Chýně
ID
262-NP00351
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
214 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
132 m2
Plocha nemovitosti
743 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Scopus

RE/MAX Scopus

Olbrachtova 1065/46, Praha, Krč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Vladyslav Andel

Vladyslav Andel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chýni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu