Prodej rodinného domu, Sukorady, 108 m2 (ID: 3320070)

Sukorady

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sukoradech

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme na prodej nízkoenergetickou novostavbu rodinného domu o dispozici 4+kk a užitné ploše 108 m2, který leží na pozemku o celkové velikosti 816 m2 a nachází se ve vyhledávané lokalitě Sukorady okr. Mladá Boleslav. Dispozice domu: vstupní zádveří, technická místnost, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, 2 x dětský pokoj, obývací pokoj s přípravou na kuchyňskou linku, ložnice, šatna, koupelna s vanou a toaletou. Dům je napojen na veškeré IS ( voda, elektřina, kanalizace ), vytápění domu řešeno podlahové a napojeno na tepelné čerpadlo vzduch – voda od firmy De Dietrich, ohřev vody řešen také přes tepelné čerpadlo. Dům je postaven ve vysokém standardu. Podlahy jsou laminátové a dlažba, okna plastová s trojskly, předokenní žaluzie, retenční nádrž na dešťovou vodu, vozidla lze zaparkovat na venkovním parkovacím stání. Pozemek má příjemných 684 m2 a těší se na nového majitele, který si zahradnické úpravy udělá dle svého uvážení.

V obci je restaurace, obecní úřad a potraviny, vše ostatní co potřebujete, je jen pár minut jízdy autem v Mladé Boleslavi. Do Prahy to trvá zhruba hodinu.

Více informací a domluvení prohlídky na uvedených kontaktech.

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Sukorady
ID
N03695
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
109 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
108 m2
Plocha nemovitosti
816 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ČESKÁ REALITNÍ SPOLEČNOST, s.r.o.

ČESKÁ REALITNÍ SPOLEČNOST, s.r.o.

Náchodská 1880/113, Praha, Horní Počernice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 84 lidí

Prodejce

Lukáš Macháček

Lukáš Macháček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sukoradech (okr. Mladá Boleslav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu