Prodej rodinného domu, Kosoř, Dolejší, 250 m2

Dolejší, Kosoř

10 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 040 Kč /za měsíc

(Prodej s věcným břemenem. Odhad nemovitosti vychází na 15.400.000 Kč.)

Prémioví partneři v Kosoři

Úklidové služby

Informace k domu

Ve velmi klidné lokalitě nabízím výhodnou koupi dvou rodinných domů, spojených v jeden, s dispozicí 7+2 a dalšími prostory v domě. To vše o ploše 250 m2 se nachází v ulici Dolejší č.p. 84 a č.p. 85, v obci Kosoř, přibližně jeden kilometr od Radotína v Praze. Dům je na pozemku s výměrou 1.146 m2 s jižní orientací a krásným výhledem do údolí chráněné krajinné oblasti Český kras. Díky tomu Vám tento výhled zůstane navždy.

Dům byl průběžně velmi dobře udržován a je ve skvělé kondici. Má plastová okna a zateplení. Je napojený na obecní vodovod, kanalizaci, plyn a elektřinu. K tomu je k dispozici původní jímka a další s možností čerpání dešťové vody na zalévání zahrady. Ve spodní části pozemku je velký skleník a záhony. Kolem domu jsou praktické přístavky, jako velká dílna, kolna a dřevník. Ve spodním patře domu (ze zahrady přízemí, z ulice suterén) je první garáž, dva sklepy, kotelna, letní kuchyň a prádelna. Po schodišti se dostanete nahoru do přízemí z ulice, kde jsou čtyři pokoje, kuchyň s balkonem, koupelna a druhá garáž. V posledním podlaží jsou tři ložnice, velká terasa s úžasným výhledem, koupelna, druhá kuchyň a úložné prostory.

Obec Kosoř se nachází v unikátní lokalitě plné vápencových skal a přírodních zajímavostí. Přímo v Kosoři je mateřská a základní škola s první stupněm, obchod s potravinami a neuvěřitelný klid. Možná je to tím, že do obce vede jen jedna silnice a díky neprůjezdnosti vás nebude rušit žádná nákladní doprava. Zároveň je odtud bezvadná dostupnost do Prahy, ať už autobusem k nákupnímu centru na Zličíně tak do centra Prahy s přestupem na vlak. V blízkosti je řada turistických cílů z Radotína podél Berounky dojedete na Karlštejn nebo do Prahy a vyhlášené je i koupaliště biotop.

Jako bonus Vám můžu nabídnout možnost koupě sousedního rohového pozemku s dílnou, který prodává kolegyně. Na něm se dá ihned stavět a časem zde můžete mít vícegenerační bydlení a rodinu na jednom místě, nebo plánovat menší projekt na výstavbu moderních domů s výhledem do zeleně.

Tento dům vám nabízíme o třetinu levněji, než je jeho reálná prodejní cena. Je to sice kvůli věcnému břemenu, kterým je dům zatížen, ale i tak je to výhodná investice do budoucna.

Pro více informací jsem Vám k dispozici.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Parametry domu

Cena
10 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Prodej s věcným břemenem. Odhad nemovitosti vychází na 15.400.000 Kč.
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Dolejší, Kosoř
ID
6816
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
115 m2
Plocha nemovitosti
1146 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Septik, Jímka
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Ondřej Kučera

Ondřej Kučera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kosoři?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu