Prodej bytu 4+1, Karlovy Vary - Drahovice, Rumunská, 105 m2

Rumunská, Karlovy Vary, Drahovice

4 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 922 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji dispozičně velmi pěkný byt přes celé patro vily. Navíc k tomu dostatečně velkou dvojgaráž s vlastní příjezdovou cestou, na které v pohodě zaparkují další 2-3 auta.

Jedná se o prostorný byt o velikosti 4 + 1, který nabízí luxusní bydlení a nadstandardní pohodlí. Je orientovaný na všechny světové strany. Tento byt je ve velmi dobrém stavu a disponuje částečným vybavením. Obývacímu pokoji vévodí luxusní krb, za povšimnutí stojí i velmi příjemná vstupní chodba, či renovované dveře do všech místností. Do bytu jsou dvoje vstupní dveře. U kuchyně je praktická komora. Vytápění a teplá voda je za pomocí plynového kotle, který je prakticky schován v jedné ze skříněk. Byt má velkou koupelnu s oknem, vanou a toaletou, vedle je ještě druhá, samostatná toaleta.

Nemovitost se nachází ve 4. podlaží čtyřpodlažního objektu, což zajišťuje maximální soukromí a klid. Protože se do domu vchází už rovnou do druhého nadzemního podlaží, do bytu se jde už jen 2 patra. Na patře u bytu se nachází prostorný balkon, který není zahrnut v celkové užitné ploše, ale využívají ho pouze majitelé tohoto bytu. Dále k bytu náleží 3 mansardy na půdě o celkové výměře 12 m2. U domu je menší zahrádka, kterou lze využívat k odpočinku.

Jedním z hlavních lákadel této nemovitosti je její vynikající umístění, v oblíbené lokalitě Horní Drahovice. Kromě toho je zde také snadný přístup k veřejné dopravě a dalším oblastem města.

Byt i garáž se prodávají společně. Cena za byt se stanovila na 4,6 mil Kč, cena za garáž je 790.000 Kč. Celkem tedy 5.390.000 Kč. Platby do fondu oprav jsou ve výši 2.746 Kč měsíčně, zálohy na služby byly nastaveny ve výši 1.300 Kč na 2 osoby.

Tato nemovitost je skutečně ojedinělá a poskytuje vše, co si kupující vyšších nároků mohou přát. Je to investice, která nabízí luxusní bydlení. Pokud Vás zaujala tato nemovitost a chcete si ji prohlédnout, neváhejte mě kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
4 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 3. 2024
Adresa
Rumunská, Karlovy Vary, Drahovice
ID
2023044
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
117 m2
Patro
4. z 4
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
105 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Loyd - reality

Loyd - reality

Jaltská 1107/14, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 68 lidí

Prodejce

Mirka Čiháková

Mirka Čiháková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu