Prodej bytu 2+kk, Brno - Trnitá, Stavební, 55 m2

Stavební, Trnitá - Brno-střed

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Hledáte klidné bydlení a přitom kousek od centra?

Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej lukrativního bytu v bytovém domě Šmeralka v lokalitě Brno - Trnitá. Více informací o projektu: Smeralka.cz

Byt v OV o dispozici 2+k s podlahovou plochou 55 m² se nachází v 5.NP cihlového domu s výtahem. Tato historická budova s prvky klasicismu má novou fasádu a je zateplená. 5. a 6. NP byla řešena jako nástavba původní budovy, mají tedy charakter novostavby. Obytné prostory bytu směřují na severovýchod do vnitrobloku a nabízí tedy dostatečné soukromí i klid. Pod rukama zahradního architekta vznikla také společně využívaná zahrada s altánem a posezením.

Obytný prostor s kuchyní má výměru 28,2 m², ložnice 13,3 m², chodba 3,5m², koupelna s WC 3,8 m² a předsíň 3,7 m². V koupelně je sprchový kout, umyvadlo, toaleta a přípojka na pračku. K bytu náleží také balkon 7,2 m² a zděný sklep cca 2 m².

Byt se prodává částečně zařízený, kuchyňská linka je včetně vestavěných spotřebičů zn. Electrolux - elektrická trouba, varná deska, digestoř, myčka a lednice s mrazákem. Součástí prodeje je některý nábytek - skříň, vybavení předsíně.

Bytový dům se nachází v rychle se rozvíjející čtvrti Trnitá, která je historickou průmyslovou zónou. Obslužnost MHD zajišťuje zastávka Vlhká, která se nachází 6 minut chůze od domu, případně zastávka Masná. Přímým spojením se během několika málo minut dostanete do centra města a k vlakovému i autobusovému nádraží. Parkování v blízkosti domu je regulované rezidentním parkováním a spadá do zóny C.

Poblíž najdeme kompletní občanskou vybavenost - obchody, restaurace, lékárny a mnohé další.

Provozní náklady jsou cca 3 800 Kč vč. elektrické energie.
K bytu je k dispozici výkresová dokumentace na vyžádání. Energetická náročnost budovy: B
V bytě aktuálně bydlí nájemník s platnou nájemní smlouvou a zájmem o její prodloužení smlouvy.

V případě zájmu Vás rád nemovitostí provedu.

Parametry bytu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Stavební, Trnitá - Brno-střed
ID
N4195
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
53 m2
Patro
5. z 6
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
55 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Topení
Ústřední dálkové
Balkon
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Ideální nájemce

Ideální nájemce

Milady Horákové 1957/13, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Martin Černý

Martin Černý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu