Prodej rodinného domu, Dušejov, 192 m2

Dušejov

Rezervováno
4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dušejově

Informace k domu

Jedinečná příležitost k zakoupení rodinného domu s krásnou zahradou, zděnou kolnou a dvěma skleníky v obci Dušejově. Tento pohodlný a prostorný dům nabízí ideální bydlení pro vaši rodinu a zároveň se nachází na výhodném místě, neboť obec Dušejov stojí u hlavního tahu mezi Jihlavou a Pelhřimovem, kdy v Jihlavě jste autem za jedenáct minut a v Pelhřimově do patnácti minut.
Celý dům je podsklepený. Při vytápění si můžete vybrat mezi kotlem na tuhá paliva a kotlem na plyn. Tato kombinace vytápění Vám v dnešní době dává možnost výrazně ušetřit. Dům je dispozičně tak řešený, že jej lze rozdělit i na dvě bytové jednotky. Třeba v začátcích Vám to může výrazně pomoci s placením hypotéky formou nájemníků, nebo si k sobě můžete vzít i rodiče o které už je třeba se starat a přesto budete mít své soukromí.
Kromě domu můžete využívat krásnou zahradu, která nabízí dostatek místa pro odpočinek a zahradní vyžití, a zděnou kolnu, která poskytuje praktický úložný prostor.
Dušejov je klidná obec s mateřskou i základní školou, a je obklopen krásnou přírodou. Lesy a louky nabízejí výborné možnosti pro výlety a relaxaci. V obci naleznete jak obchod, knihovnu či poštu a tak Vám jsou služby snadno dostupné, což zajišťuje pohodlný život.
Upoutal Vás něčím popis tohoto rodinného domu? Pak mne neváhejte kontaktovat, domluvíme se na prohlídku a sami si ověříte, zda se budete cítit doma.
Tento rodinný dům v Dušejově je ideálním místem pro ty, kteří hledají pohodlí a klidný život v krásném prostředí.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 1. 2024
Adresa
Dušejov
ID
21708
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
192 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
143 m2
Podlahová plocha
192 m2
Plocha nemovitosti
875 m2
Plocha zahrady
732 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Bc. Lukáš Kubala

Bc. Lukáš Kubala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dušejově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu