Prodej rodinného domu, Lískovice - Tereziny Dary, 102 m2 (ID: 3339893)

Lískovice, Tereziny Dary

5 187 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 720 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Lískovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Tereziny Dary, Lískovice v Podkrkonoší. Dům o dispozici 3+1 přízemního typu. Nemovitost je po kompletní rekonstrukci, ve vynikajícím technickém stavu, vhodný k okamžitému nastěhování. Jsou zde nové rozvody elektřiny, vody a odpadu, nové vytápění, kuchyňská linka, koupelna atd. Zastavěná plocha domu činí 134 m², užitná plocha pak 102 m². Plocha parcely, na které se nemovitost nachází, je 1065 m², což poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci či jiné využití. Dům je částečně vybavený a připravený na nové majitele. Odpad je řešen septikem, vytápění kotlem na tuhá paliva a elektrokotlem s možností dálkového ovládání přes mobilní aplikaci, ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler. Objekt je zateplen deseticentimetrovým polystyrenem. K nemovitosti náleží další dva samostatně stojící objekty, garáž s půdou o zastavěná ploše 44 m2 a domek o ploše 34 m2 se třemi místnostmi, kde je zavedena elektřina, voda, odpad, a dokonce vytápění přivedené z domu. Je tedy ideální například pro hosty, dílnu nebo kancelář.

Dopravní obslužnost zde zajišťuje autobus a vlak z vedlejší obce Ohnišťany, vlakem jste v Praze na hlavním nádraží za 1 hodinu a 38 minut, cesta autem do Prahy trvá 1 hodinu. V Chomuticích, vzdálených 4 km naleznete základní školu, další mateřskou školu a tři menší obchody. Veškerá občanská vybavenost se nachází ve městě Hořice (10 minut autem) a Jičíně (necelých 20 minut).

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo k bydlení nebo rekreaci. Díky poloze objektu si zde můžete užívat soukromí a klid. Dům vyniká svou prostorností a dobře promyšleným dispozičním řešením, které nabízí dostatek soukromí a komfortu. S ohledem na velmi dobrý stav objektu nemusíte řešit další investice.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat, rádi zodpovíme veškeré Vše otázky a domluvíme se na termínu prohlídky.

Parametry domu

Cena
5 187 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Lískovice, Tereziny Dary
ID
0082
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
102 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
134 m2
Plocha nemovitosti
1065 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik, Jímka
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Jiří Šalát

Jiří Šalát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lískovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu