Prodej chalupy, Pecka, 220 m2

Pecka

6 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 645 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pecce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji zrekonstruovanou chalupy v obci Pecka, 5+kk, která je nemovitou kulturní památkou postavenou v roce 1889. Zastavěná plocha 175m2, užitná plocha cca 220m2, svažitá zahrada o výměře 807m2. Dům prošel celkovou rekonstrukcí v letech 2015-2022. Jedná se o roubenou stavbu (dřevo, pískovec, zděné nebo kamenné příčky). Střecha má krytinu z plechových šablon z roku 2021, okna jsou dřevěná špaletová. Dům je napojen na městskou kanalizaci a vodovod, vše je vedeno v plastu. Z kuchyně odchází voda trativode. El. proud 220V/380V je veden v mědi. Topení je zajištěno plynovým kotlem s ohřevem vody, rozvody jsou v mědi do deskových radiátorů. Je zde dále funkční pec a kamna na tuhá paliva.
Chalupa stojí ve svahu, kdy z ulice je vchod do chodby odkud se vchází do velké světnice s pecí, do dalších dvou pokojů. Dřevěné schody vedou na prostornou půdu, kde by byla možná vestavba, kamenné schody vedou do přízemí, kde je koupelna a další světnice se schody do podkrovní místnosti. Při domu je prostorná garáž.
Zahrada je celá oplocená. Chalupa je na okraji města v podhradí hradu Pecka. Jedná se o velmi příjemnou a klidnou lokalitu. Pro více informací volejte do RK.
Zahrada je oplocená svažitá s venkovním krbem a teráskou.

Parametry domu

Cena
6 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 4. 2024
Adresa
Pecka
ID
23040
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
807 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality-Sever, s.r.o.

Reality-Sever, s.r.o.

B. Egermanna 156, Nový Bor, Arnultovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Mgr. Jana Lovecká

Mgr. Jana Lovecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Pecce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu