Prodej výrobních prostor, Libina, 2252 m2 (ID: 3359180)

Libina

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Libině

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Představujeme Vám jedinečnou příležitost, výrobní a kancelářské prostory v obci Libina. Dvě budovy, manipulační prostor s briketovacím lisem (vše vyznačené na obrázku v galerii), to celé v areálu Getura. Areál je zabezpečený a přístupný bránou na dálkové ovládání.

!Novinka! Nově majitel nabízí možnost pronájmu s následným odkupem, přičemž by se nájemné odečtlo z kupní ceny.

Od roku 2018 se prostory postupně rekonstruují a díky tomu se mohou pyšnit novou plněautomatickou kotelnou na tuhá paliva, ve které se topí briketami, které jsou vylisovány ze zbytků stolařství, novými trojskelnými okny, zateplenými stropy, novými úspornými LED zářivkami, novými měděnými rozvody, vraty na dálkové ovládání na každé budově, sedlovou střechou z hliníku.
Součástí je i nakládková rampa nebo nákladní výtah.
Parkování je možné na vyznačeném místě ve fotogalerii, které je v pronájmu od majitele areálu.

Celková užitná podlahová plocha 2.252 m² + sklepní prostory.
užitné plochy:
1. Budova 1.NP: 649 m², 2.NP: 666 m², 3.NP: 567 m²,
2. Budova: 280 m²
Manipulační plocha 74 m².
Celý objekt se sestává z výrobní haly, kancelářských prostor, sociální zařízení na každém patře (sprchy, toalety, šatny), skladovací prostory, výrobní prostory, kuchyně+jídelna, sklady, ubytovací prostor pro zaměstnance.

Tato unikátní budova nabízí neomezenou možnost využití pro vaše potřeby - ať už potřebujete prostor pro skladování, moderní kancelářské prostory, výrobní prostory, nebo dokonce bydlení, vše najdete v jedné budově.

Obec Libina se nachází mezi městy Šumperk, Uničov, Zábřeh a Rýmařov. S připojenými osadami a to Dolní Libina a Obědné má Libina 3500 obyvatel. Libina leží na silnici spojující Šumperk a Uničov, tudíž není problém s kamionovou dopravou, v areálu je velká manipulační plocha.

Zajímá vás tato jedinečná nemovitost? Rádi vám poskytneme veškeré informace, které vás zajímají, a budeme k dispozici pro veškeré dotazy ohledně této nabídky. Spolupráce s vámi je pro nás důležitá, a proto jsme připraveni na konverzaci. Zavolejte nám a dozvíte se více.

Parametry nemovitosti

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Libina
ID
9278
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
2252 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Lukáš Nesvadba

Ing. Lukáš Nesvadba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Libině?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu