Prodej rodinného domu, Bublava, 180 m2

Bublava

7 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 219 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Bublavě

Informace k domu

Ať už by Vás lákalo vlastnit investiční nemovitost ve vyhledávané turistické lokalitě, nebo hledáte prostorné bydlení pro vaši vícečlennou rodinu, určitě byste neměli přehlédnout tento krásný dům, který se nachází v obci Bublava.

Bublava leží v Krušných horách a je ze všech stran obklopena krásnou přírodou a vrcholky hor. Lokalita je vyhledávaným místem pro turisty, cyklisty a díky rozsáhlému lyžařskému areálu a běžkařským tratím také pro milovníky zimních sportů.

Dům má dvě podlaží. Dominantou přízemní je prostorný obývací pokoj se zděným krbem, ze kterého je přímý výstup na terasu. V přízemí dále najdeme kuchyni a jeden samostatný pokoj, který má kromě vstupu z obývací části také samostatný vstup z venku a vlastní koupelnu.

V druhém patře jsou 4 pokoje a další tři samostatné koupelny. Dům je velmi dobře dispozičně řešený a nabízí novým majitelům řadu možností, jak si ho do tvořit podle svých představ. Na jihozápadní straně je z pokoje výstup na zastřešenou terasu s krásným výhledem do okolní přírody.

Okolní krajina nabízí širokou škálu možností pro sportovní, turistické a rekreační vyžití, jako jsou například rozhledny, zoo, nebo Skiareál Bublava se sedačkovou lanovkou, 7mi vleky a občerstvením, který je 2 kilometry od domu. Svahy jsou technicky zasněžované a velká část z nich je také uměle osvětlená, takže na své si tady přijdou i příznivci večerního lyžování.

Bublava leží v těsné blízkosti česko-německé státní hranice, takže zde jezdí i zahraniční turisté. Veškerou občanskou vybavenost, jako jsou supermarkety, škola, nebo zdravotní středisko, najdete ve městě Kraslice, které je vzdálené 5 kilometrů.

Pokud Vás nabídka zaujala, tak nám zavolejte. Rádi Vám řekneme více informací.

Parametry domu

Cena
7 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Bublava
ID
00367
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3414 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Terezie Příhodová

Terezie Příhodová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bublavě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu