Prodej rodinného domu, Křižany, 1380 m2

Křižany

5 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 211 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Křižanech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Dovolujeme si Vám v zastoupení majitele nabídnout k prodeji rozestavěnu stavbu rodinného domu umístěnou v obci Křižany, vzdálenou 15 Km. od krajského města Liberec. Dům s pozemkem o celkové ploše 1.380 m2., bude oddělen z většího celku na základě vyhotoveného geometrického plánu, viz. foto.

Stavba je ve fázi rozpracovanosti, z IS je vyhotovena El. Přípojka. Veškerá dokumentace ke stavbě je k dispozici zasláním do emailu. Na pozemku je kopaná studna s užitkovou vodou.

V samotné obci a v navazující obci Žibřidice se nachází dobrá občanská vybavenost, je zde základní i mateřská škola, restaurace, potraviny, autobusová zastávka, dětské hřiště, cyklotrasa, je zajištěna i pravidelná MHD, linka č. 16 Liberec. Skiareál Ještěd je vzdálen 8 Km.

Koupě této nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi a zdarma pomůžeme vyřídit. V případě zájmu o podrobnější informace nebo prohlídku nás neváhejte kdykoli kontaktovat, třeba i o víkendu.

Parametry domu

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Křižany
ID
48/5423
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
82 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
1380 m2
Plocha nemovitosti
1383 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MA Bohemia

Na Čihadlech 3107/11, Mělník

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Aleš Mráz

Aleš Mráz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Křižanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu