Prodej rodinného domu, Spomyšl, 765 m2 (ID: 3363172)

Spomyšl

4 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 922 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Spomyšli

Úklidové služby

Informace k domu

Dovolujeme si Vám v zastoupení majitele nabídnout k prodeji dům nacházející se v klidné části obce Spomyšl. Stavba leží na rovinatém pozemku o celkové výměře 765 m2, zastavěná plocha a nádvoří zde tvoří 536 m2. Čistě obytná plocha domu je přibližně 230 m2., plus samostatný výminek 40 m2., dalších 160 m2 tvoří ostatní stavby.
Obytná část domu se skládá z přízemí, kde se nachází obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, vstupní hala, technická místnost, WC, spíž a prostorná chodba se schodištěm do patra. Horní patro tvoří tři pokoje a balkon. Na hlavní prostory k bydlení přímo navazuje výminek se samostatným vchodem, tento se skládá z jednoho pokoje, kuchyně s jídelnou a vstupní chodbou. Dále se na pozemku nachází tři garáže, sklep, dílny, studna a prostory pro chov domácího zvířectva. Zadní část pozemku tvoří zahrádka, 140 m2.
Stavba je napojená na všechny IS které obec má, obecní vodu, kanalizaci, plyn, elektřinu. Vytápění zajištuje plynoví kotel, a elektro kotel. Obytná část domu je ze strany dvora zateplena.
Pro jakékoliv další doplňující informace nás neváhejte kontaktovat. Prohlídky nemovitosti jsou po předchozí domluvě možné kdykoliv, i o víkendu. Hypoteční úvěr s ručením touto nemovitostí je možný a s jeho výběrem Vám rádi zdarma poradíme. Rodinný dům se zahradou, Mělník - Spomyšl na prodej.

Parametry domu

Cena
4 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Spomyšl
ID
46/5423
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
270 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
765 m2
Plocha nemovitosti
765 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MA Bohemia

Na Čihadlech 3107/11, Mělník

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Aleš Mráz

Aleš Mráz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Spomyšli?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu