Prodej rodinného domu, Mnichovo Hradiště, Dukelská, 120 m2

Dukelská, Mnichovo Hradiště

7 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 647 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Mnichově Hradišti

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme vám k prodeji dvougenerační vilu v klidné zástavbě rodinných domů v blízkosti historického Masarykova náměstí a zároveň s veškerou výbornou dostupností občanské vybavenosti, včetně nedalekého vlakového nádraží s přímým spojem do Hl. m. Prahy. Dům je o dispozici 6+1 s užitnou plochou 120 m2, podsklepením a půdou. Vila nabízí díky své vnitřní rozloze mnoho variant pro využití. Pohodlně lze zde vytvořit dvě samostatné jednotky pro bydlení nebo přízemí domu využít k podnikání a horní patro k bydlení, případně vytvořit z celého domu prostory pro firmu.
Přízemí domu tvoří vstupní chodba, kuchyně, obývací pokoj a další samostatný pokoj, prostorná koupelna se sprchovým koutem, toaleta a spíž. V horním patře se nachází kuchyně a tři samostatné pokoje, toaleta a spíž. Ve štítu domu je k dispozici ještě půda, dům je ze ¾ též podsklepen. Na slunné zahradě se vzrostlými stromy o rozloze 436 m2 je dále k dispozici garáž a dílna. Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Kanalizace i vodovod jsou obecní.
Pro další informace mě neváhejte kontaktovat. Budu se na vás osobně těšit na prohlídce domu.

Parametry domu

Cena
7 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Dukelská, Mnichovo Hradiště
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
700 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Alice Wolf

Strakošová 190/2, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 53 lidí

Prodejce

Alice Wolf

Alice Wolf

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mnichově Hradišti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu