Prodej pozemku pro bydlení, Měšice, Novoveská, 1290 m2

Novoveská, Měšice

11 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 184 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Měšicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Plánujete výstavbu rodinného domu a hodil by se vám pozemek blízko přírody a přitom jen kousek od našeho hlavního města? Tak to se podívejte na tuhle stavební parcelu, která leží v klidné obci Měšice.

Nabízím vám pozemek o velikosti 1 290 m2, který se nachází v obci Měšice a spadá pod okres Praha-východ. Na tomhle pozemku si můžete postavit rodinný dům dle vlastních představ nebo využít již platné stavební povolení včetně projektové dokumentace. Maximální zastavěná plocha objektu je 300 m2. Pozemek je určen k výstavbě dvoupodlažního domu s podkrovím. Orientace pozemku je jihozápadní, takže budete mít doma i na zahradě dostatek světla po celý den.

Ke stavebnímu pozemku je vydané platné stavební povolení včetně projektové dokumentace, kterou lze na ohlášku přizpůsobit. Začít stavět tak můžete téměř okamžitě.

Pozemek leží necelých 10 minut autem od Prahy. Takže si nemusíte lámat hlavu kam večer vyrazit za zábavou. V Obci Měšice najdete vlakové nádraží s přímým spojením na hlavní nádraží v Praze. Najdete zde státní školku a pár metrů od pozemku je i školka soukromá. V obci jsou dětská hřiště, plavecký bazén a další sportoviště vč. pony parku. Dále zde najdete i potraviny, řeznictví, vinotéku a menší restauraci. Pro milovníky procházek je zde zámek se zámeckým parkem.

Pozemek je zasíťovaný a je na něj přivedena přípojka elektrické energie, vody a kanalizace. U pozemku je vedena komunikace s veřejným osvětlením.

Pozemek s platným stavebním povolením
Proč se zdržovat administrativou, když se můžete pustit rovnou do práce! K pozemku je vydané stavební povolení včetně projektové dokumentace na výstavbu dvoupodlažního rodinného domu, které lze na ohlášku jednoduše upravit. Vzhledem k tomu, že je v Měšicích v současné době stavební uzávěra, jedná se tak o jeden z posledních pozemků určený k zástavbě.

Skvělá dopravní dostupnost
Z Měšic to máte do Prahy autem do 10 minut. Autobus tu jezdí 4x za hodinu a na metru v Letňanech jste za pouhých 13 minut. Obec disponuje vlakovým nádražím, takže do půl hodinky jste přímým spojem v centru na hlavním nádraží.

Parametry pozemku

Cena
11 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Novoveská, Měšice
ID
20240103
Plocha nemovitosti
1290 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Hanousek

Jiří Hanousek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Měšicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu