Pronájem kanceláře, Praha - Nusle, Hvězdova, 148 m2 (ID: 3366061)

Hvězdova, Praha 4 - Nusle

42 772 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Neplatíte provizi)

Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Hledáte praktické kancelářské prostory se skvělou dopravní dostupností MHD i autem?

Pak je pro vás ideální možností pronájem kanceláří bezprostředně u metra C - Pankrác a zároveň nájezdu na pražskou magistrálu, dálnici D1 a Jižní spojku.

Virtuální prohlídku kanceláří si můžete projít zde: https://my.matterport.com/show/?m=r6NaGSJyT8F

Tyto klimatizované kanceláře jsou umístěny v pátém patře administrativní budovy na Praze 4 ve Hvězdově ulici. Na pronajímané polovině patra se samostatným vstupem získáte jednu hlavní místnost řešenou jako open space a dvě další kanceláře, z nichž jedna může být např. jako kancelář vedení a druhá jako zasedací místnost.

Dále máte k dispozici vlastní sociální zázemí, prostornou kuchyňku s posezením, místo pro IT zázemí a v přízemí budovy recepci s nonstop provozem a ostrahou.

Cena nájemného je 289,- Kč/m2 + DPH (celkem tedy 42.772,- Kč + DPH), cena služeb 150,- Kč/m2 + DPH (celkem tedy 22.200,- Kč + DPH) měsíčně, přičemž služby jsou následně vyúčtovány podle skutečné spotřeby. K dispozici jsou Vám volitelně podle aktuální dostupnosti krytá parkovací stání každé za cenu 3.500,- Kč + DPH, případně venkovní za 2.900 Kč + DPH měsíčně.

Vy i vaši klienti oceníte především perfektní dopravní dostupnost z celé Prahy a jejího okolí, dále také kompletní občanskou vybavenost, klienti pak možnost parkování zdarma v krytých garážích obchodního centra Arkády Pankrác.

U této nabídky neplatíte provizi.

Parametry nemovitosti

Cena
42 772 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Hvězdova, Praha 4 - Nusle
ID
13278
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
148 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mirek Rybín

Mirek Rybín

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu