Prodej rodinného domu, Dobřejovice, U Zámku, 596 m2

U Zámku, Dobřejovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Dobřejovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Představujeme Vám k prodeji exkluzivní , téměř dokončený 3 patrový luxusní rodinný dům 6+1 na klidném a nejoblíbenějším místě pro bydlení nedaleko Prahy a Průhonic. Plocha pozemku je 1135 m2, na kterém byl ve všech ohledech a pozorností ke všem detailům, postaven velký dům o celkové ploše 596 m2, včetně teras a podzemní místností, kde naleznete hernu, kinosál, prádelnu, hobby místnost a technické prostory. Stěny jsou všude tak silné, že se můžete cítit bezpečně . V celém domě, promyšleném do detailu, má každý pokoj koupelnu a toaletu . V přízemí u hlavního vchodu, garáže pro auta a motorky, je šatna, pracovna s koupelnou, posilovna se saunou, obývací pokoj s krbem a vysokým 6 metrovým stropem a obrovskými okny. Dále je zde jídelna a velká kuchyně, odkud je vstup na velkou letní terasu. Po točitém schodišti vyjdeme do druhého patra, kde se dostaneme do haly, odkud se dostanete do hlavní ložnice s šatnou a koupelnou, druhé ložnice s koupelnou a třetí ložnice s koupelnou. Ze všech ložnic se dostanete na 2 velké terasy o velikosti 38 a 21m2.
Dům byl postaven za použití kvalitních materiálů, prémiových dřevohliníkovych oken firmy TTK a také střešní krytiny od nejlepšího výrobce a designového studia Porsche. Koupí domu si jej nový majitel může kompletně dokončit podle svých představ a preferencí. Projekt je součástí koupě.

Projekt je již ve fázi dokončování a za posledních několik měsíců již byly provedeny následující práce: Byl vybudován bazén o rozměrech 10m x 4,6m. V celém domě již byly položeny teplé podlahy. Byl vybudován vrt do hloubky 58 metrů, který je napojen na dům. Již provedené rozvody elektřiny a plynu, rekuperace větrání, kanalizace. A kompletně dokončené práce na zateplení a hydroizolaci. Dům je ve fázi dokončování vnitřních dokončovacích prací .
Projekt umožnuje instalaci systému filtrace vody, instalaci tepelného čerpadla, generátoru a baterie, a solárních panelů na dům. Dům se nachází v klidné lokalitě, s výhledem do zeleně a přírody , pro krásné a soukromí bydlení .

Přímo v Dobřejovicích je mateřská a základní soukromá škola, úřad, pošta, obchod a zastávky příměstských autobusů. V blízkosti naleznete cyklostezky Průhonice-Nupaky-Říčany. Obchodní centrum Průhonice a aquapark se nachází v bezprostřední blízkosti obce. Obec sousedí s Průhonickým parkem a nabízí snadnou dostupnost hlavního města. Do zámeckého parku Průhonice jen pár minut, na stanici metra Opatov nebo OC Chodov je to cca. 10 kilometrů a do centra Prahy 16 kilometrů.

Dům je jedinečný, v lukrativní lokalitě a je určen pro náročné klienty , kteří oceňují kvalitu a komfort. Doporučujeme osobní prohlídku. Pro více informací nás prosím kontaktujte.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
U Zámku, Dobřejovice
ID
39-39
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
596 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
596 m2
Plocha nemovitosti
1135 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

EVENTUS ESTATE

EVENTUS ESTATE

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobřejovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu