Prodej rodinného domu, Statenice, Zelená, 142 m2 (ID: 3366179)

Zelená, Statenice

14 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 70 294 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Statenicích

Úklidové služby

Informace k domu

Dobrý den,
vítám vás ve Statenicích, jen 5 km severozápadně od Prahy. Zde vám mohu představit řadový dům o velikosti 142 m2 o dispozici 5+kk s vlastní garáží.
V přízemí domu najdete garáž, kde můžete pohodlně zaparkovat váš vůz. Vstupem do domu se dostanete do chodby, kde je i samostatná toaleta. Hlavní místností přízemí je prostorná jídelna s kuchyní s moderními spotřebiči značky Siemens, která může sloužit také jako společenská místnost. Z místnosti je přímý vstup na zahrádku s terasou pro příjemné posezení či grilování. Výhodou je i komora pod schody s dostatečným úložným prostorem.

V prvním patře domu se nachází obývací pokoj s vlastním balkonem, ložnice s vestavěnou skříní a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Dále na patře najdete technickou místnost s plynovým kotlem, kde je pračka a sušička.

V druhém patře je samostatná koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Taktéž dva pokoje využitelné jako dětské pokoje, kde každý má svůj balkon.

A co okolí Statenic?
V blízkém okolí, pár desítek metrů od domu dojdete na malé náměstíčko s kavárnou, pekárnou, mezinárodní školkou, květinářstvím a kosmetickým salonem. V širším okolí se nachází restaurace Statenka a obchod. U blízkého rybníčku bude v 1Q roku 2024 otevřena nová restaurace. Okolí vybízí k sportovním a rodinným aktivitám, najdete tady mnoho cyklistických tras, pouhých 5km je vzdálená zřícenina hradu Okoř. Necelé tři kilometry od nemovitosti sídlí známý Únětický pivovar nebo i oblíbené místo s kvalitním občerstvením U Lesíku. Krásnou procházkou v okolí Únětického potoka lze dojít až do Roztok.

Ve Statenicích je mnoho aktivit pro občany jako například pravidelný Masopust či rozsvícení stromku na náměstíčku a mnoho dalších.

Pár desítek metrů od nemovitosti je zastávka MHD, autobusem jste za 15 minut na metru Bořislavka. Autem se jedná o velmi dobře dostupnou lokalitu 15-20 minut na Vítězné náměstí v Dejvicích, pouhých 5-10 minut na Letiště Václava Havla. Do lokality rozváží veškeré delivery služby jako Rohlík, Košík či Billa a další.

Těším se na prohlídku.

Parametry domu

Cena
14 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Zelená, Statenice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
142 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
121 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Klára Víšek

Klára Víšek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Statenicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu