Prodej komerční nemovitosti, Most, Pod Koňským vrchem, 385 m2 (ID: 3366666)

Pod Koňským vrchem, Most

10 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 945 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Mostě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Hledáte zajímavé prostory pro vaše podnikání? Jeden takový vám teď právě nabízíme. Jedná se o prodej komerčního objektu Pod Koňským vrchem v Mostě. Nachází se u nejfrekventovanější místní silnice Most - Plzeň, zároveň je však v docházkové vzdálenosti od centra města, na kraji velké rezidenční zástavby. Celková užitná vnitřní plocha je 385 m2: v přízemí 219 m2 + v patře 166 m2. K této ploše patří ještě pozemek o výměře 463 m2. Obestavěný prostor má
1850 m3. Areál lze rozšířit o sousední pozemky. To je patrné z fotografie, kde je červeně ohraničený pozemek. Tento se dá přikoupit od města a lze na něm vybudovat dětské hřiště nebo jiné zázemí.
Doménou je zajisté restaurace (dříve Terasa). V restauraci je salonek a náleží k ní venkovní terasa o rozloze 80 m2. Objekt je napojen na vodu, kanalizaci a elektřinu. Vytápění je zajištěno alternativně krbem na dřevo s ohřevem vody nebo elektrickým bojlerem. Vedle restaurace se nachází Květinka, která je dlouhodobě pronajata.
Celkový budoucí příjem z objektu je cca 100-120 000,- Kč.
Objekt lze využít i jako sídlo firmy s možností ubytování zaměstnanců. V podkroví je již vyzděno a připraveno 5 apartmánů. Další možností využití nemovitosti je předělat celý objekt na nájemní bydlení. V podkroví 5 apartmánů (bytů) a v přízemí 4 - 5 bytů, z toho dva byty loftové (s využitím vysokých stropů) s terasami.
Z přiložených vizualizovaných fotografií a půdorysu je možné si představit jak by mohl takový prostor pro bydlení vypadat.
K dispozici je parkování pro 5 vozidel před objektem a dalších 5 parkovacích míst je k dispozici poblíž.
Tato nemovitost je určitě zajímavá a nabízí různé podnikatelské příležitosti. Rozhodně stojí za prohlídku.
V případě zájmu o prohlídku nebo o více informací kontaktujte, prosím, makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
10 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Pod Koňským vrchem, Most
ID
15534007
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
385 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jan Svitavský

Ing. Jan Svitavský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Mostě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu