Prodej rodinného domu, Most, U Bettynky, 112 m2 (ID: 3367392)

U Bettynky, Most - Vtelno

9 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 321 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mostě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji novostavbu rodinný dům v energeticky pasivním standartu dispozičně 4+1. Zastavěná plocha 148m2, k domu náleží pozemek o výměře 702 m2 v klidné lokalitě Most-Vtelno.

Novostavba je nadstandardně zateplena 30 cm grafitovým polystyrenem a disponuje velmi kvalitními okny VEKA (sedmikomorová trojskla) i ostatní materiály jsou velice nadstandartní.
Roční spotřeba elektrické energie na celý dům vč. topení, ohřevu vody a celé domácnosti pouze cca 7000 kW/rok.
Dům má průkaz energetické náročnosti: „A – Mimořádně úsporný“ a splňuje tak parametry nejekonomičtějšího bydlení „energeticky pasivní dům“.
Vytápění domu je řešeno vzduchotechnikou s řízeným větráním a rekuperací tepla a tepelným čerpadlem. Tato technologie v létě funguje jako klimatizace pro celý dům. V koupelně je podlahové topení.
Ohřev teplé vody je zajištěn solárními kolektory, které pokryjí cca 50% roční spotřeby teplé vody.
Dům je vybaven rekuperační jednotkou s řízeným větráním, která zajistí vždy čerstvý vzduch, který je odfiltrován od prachu i dalších nečistot. Je tak vhodný i pro osoby trpící alergií (odfiltruje také pyly). V letních měsících Vám vzduchotechnika zajistí příjemné klima v celém domě.
Na zahradě je podzemní nádrž na dešťovou vodu (5m3) napojená přes domácí vodárnu na splachování WC + kohout na fasádě domu pro použití dešťové vody pro zahradu.
Dům je velice dobře dispozičně řešen, veliký obývací pokoj je spojen s prostornou kuchyní. V obývacím pokoji se nachází veliká francouzská okna, která zajistí proslunění a výstup na terasu i zahradu. Ostatní tři další místnosti jsou neprůchozí a samostatné.
Vybavená koupelna s vanou, sprchovým koutem, wc s bidetovým sedátkem, skříňkou, umyvadlem i osazenými bateriemi. V domě se nachází ještě jedno samostatné wc se skříňkou i umyvadlem vč.baterie.
Vnitřní omítky v domě jsou sádrovés trojnásobnou bílou výmalbou.
Exteriér: terénní úpravy, parkovací místa pro 2 auta, samonosná el. pojízdná brána, oplocení i chodníky jsou plně dokončeny.
Interiér: vinylové podlahy, obložky a dveře, výmalba, kompletní rozvody elektro, voda, kanalizace, kompletní koupelna vč. sanity, zabezpečovací zařízení, videotelefon, osazené zásuvky a vypínače, zabezpečovací zařízení Jablotron s napojením na PCO

Atraktivní místo nemovitosti splňuje požadavky na současné trendy bydlení , v blízkosti zastávka MHD, sportoviště Benedikt, klidná lokalita.

Takto energeticky nenáročný dům je nejlepší způsob investice a „spoření“. Náklady na vytápění jsou do 1.000,- Kč za měsíc v zastropovaných cenách. Za rok ušetříte za ohřev TUV a za topení o cca 90-120 tis. Kč méně než v běžném domě.
aktuální info https://www.pozemky-vtelno.cz/nabidka-pozemku/

Parametry domu

Cena
9 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
U Bettynky, Most - Vtelno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
112 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
112 m2
Plocha nemovitosti
702 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 94 lidí

Prodejce

Ing. Milan Karfík ml.

Ing. Milan Karfík ml.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mostě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu