Prodej rodinného domu, Zlončice, 102 m2 (ID: 3367851)

Zlončice

7 899 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 644 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zlončicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivní Mezonetový Byt 3+KK ve Zlončicích: Ideální Kombinace Komfortu Bytu a Pohody Domu

Moderní Bydlení v Blízkosti Přírody a Prahy

Hledáte místo, kde se snoubí pohodlí moderního bytu s atmosférou rodinného domu? Pak je tento mezonetový byt 3+KK ve Zlončicích, situovaný pouhých 19 minut od pražských Letňan, přesně to, co hledáte.

Prostorný a Světlý Interiér

Tento byt o podlahové ploše 101,7 m² vás okouzlí svým moderním designem a prosvětleným interiérem. V přízemí vás přivítá předsíň s vestavěnou skříní a funkční koupelna, kde nyní najdete pračku se sušičkou místo původního sprchového koutu. Srdcem domu je obývací pokoj spojený s kuchyní a přímým vstupem na zahradu o velikosti 51 m². První patro nabízí další koupelnu s vanou a dva světlé pokoje, z nichž jeden má nádherný výhled do zahrady.

Nemovitost s Garancí Kvality

Byt postavený v roce 2022 je stále v záruce, která platí ještě více než rok, což zajišťuje dodatečný klid a jistotu.

Klidná Lokalita s Výbornou Dopravní Dostupností

Zlončice, nacházející se 15 minut od severního okraje Prahy, jsou snadno dostupné díky dálnici D8, vzdálené pouhých 5 minut jízdy. Městská autobusová doprava vás zaveze na metro Kobylisy za méně než 40 minut. Tato obec je ideálním místem pro klidné bydlení v bezpečném a přírodním prostředí. Veškerou občanskou vybavenost pak nabízí 4 km vzdálené Kralupy nad Vltavou.

Pozvání na Prohlídku Vašeho Budoucího Domova

Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte a přijďte se podívat na prohlídku. Těšíme se na vaši návštěvu a představu vašeho nového domova!

Parametry domu

Cena
7 899 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Zlončice
ID
50180823
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
102 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
51 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Miroslav Häusl

Miroslav Häusl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zlončicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu