Prodej rodinného domu, Tuchlovice, Na Hradčanech, 164 m2 (ID: 3369793)

Na Hradčanech, Tuchlovice

Rezervováno
10 989 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 370 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Tuchlovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Rezervováno. Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout ke koupi velmi zajímavý dům v obci Tuchlovice, ulice Na Hradčanech. Jedná se o rodinný dům o dispozici 6+kk s užitnou plochou 271m2. Dům prošel poslední rekonstrukcí v roce 2020. V přízemí domu vznikl propojením několika místností prostorný obývací pokoj s kuchyní, který je francouzským oknem propojen s terasou a vstupem do zahrady. Ostatní pokoje jsou ve druhém a třetím podlaží domu.

Plastová okna jsou v přízemí opatřena předokenními roletami na elektrický pohon. V domě proběhla mimo jiné izolace podlah, nové stropy, rozvody elektřiny, vnitřní omítky. Vytápění je řešené plynovým kotlem napojeným na podlahové topení v přízemí a klasické radiátory ve vyšších podlažích. Využít také můžete nový krb v obývacím pokoji, který dodá příjemnou atmosféru k relaxaci. Již zmíněná terasa propojená s obývacím pokojem je umístěná v útulném rohu a je tak chráněná před větrem a zraky sousedů. Před sluncem Vás ochrání elektricky ovládaná markýza.

Vjezd do dvora je umožněn díky dálkově ovládaným vratům, stejně tak do garáže pro dvě osobní auta. Vedle garáže najdete malý domek vhodný jako sklad, dílnička, domek pro hosty apod. Navazuje na něj zahradní pergola vhodná k posezení a grilování. Jako v oáze klidu si budete připadat v okolí jezírka, které je v blízkosti obou venkovních posezení.
Ve velmi prostorné zahradě je bazén s pískovou filtrací.

Možná Vás překvapí nízké náklady na bydlení. Záloha na elektřinu je 3.500,- a na plyn 2.240,-

Skvělá dopravní dostupnost do Prahy. Nájezd na dálnici D6 je 4km od domu. Praha Zličín 24minut, Veleslavín 27 minut, Letiště Václava Havla 26minut.

Pro lepší představu o dispozicích domu doporučuji využít virtuální prohlídku, která je součástí prezentace.

Financování úvěrem je možné s jeho vyřízením Vám rád pomohu.

Těším se na viděnou na prohlídce tohoto velmi zajímavého domu.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
10 989 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Na Hradčanech, Tuchlovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
271 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
164 m2
Plocha nemovitosti
1141 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Ing. Adolf Cír

Ing. Adolf Cír

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tuchlovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu