Prodej pozemku pro bydlení, Horní Brusnice, 2347 m2 (ID: 3370343)

Horní Brusnice

1 760 250 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 389 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Horní Brusnici

Informace k pozemku

Pokud milujete klid a přírodu, turistiku, lyžování a Krkonoše, kupte si pozemek v Podkrkonoší, v obci Horní Brusnice. Pozemek se nachází na klidném místě, je obklopený loukami a v blízkosti lesa. Horní Brusnice leží nedaleko Dvora Králové nad Labem, známého svojí ZOO Safari, přehrady Les Království a barokního areálu Kuks. Ski areál Zvičina se třemi vleky a čtyřmi sjezdovkami je vzdálen jen 3 km. A pokud chcete pořádnou lyžovačku, tak Krkonoše a jejich nejbližší ski areál Jánské Lázně se nachází jenom 30 km od Brusnice. 
Pozemek je rozdělen na dvě parcely s vlastním parcelním číslem, takže lze koupit buďto každou samostatně, nebo jako celek. Parcela (A) p.č. 1791/2 plochu 2264 m2 a parcela (B) p.č. 1794/1 má plochu 2347 m2. Cena je 750,-Kč/m2. Celá plocha je 4611 m2. Při koupi obou parcel najednou bude cena za m2 zvýhodněna oproti nabídkové kupní ceně. (700,-Kč/m2) + vybagrování příjezdové cesty.
Pozemek se nachází ve vymezeném zastavitelném území, obec nemá územní plán. Stavební úřad územního plánování ve Dvoře Králové preferuje výstavbu rodinného domu, který bude vhodný do podhorského charakteru krajiny a regionu. 
Inženýrské sítě: přes pozemek vede vodovod (obecní), možnost připojení domluvena. Dále je na pozemku sloup ČEZu, smlouva je s nimi uzavřena. Pilíř
ale není osazen, bude lepší ho vybudovat až podle projektu a umístění domu. Kanalizace v obci není, bude třeba udělat buďto ČOV, nebo septik a zemní filtr, který je daleko méně náročný na provoz a výsledky odběru vychází dokonce i lépe. Záleží ale na vyjádření vodoprávního úřadu. 
Ve fotogalerii a na samostatné webové stránce této nemovitosti najdete studii k výstavbě dvou chalup. Samostatná stránka nemovitosti s informacemi, které v inzerátu nenajdete: svandovaadcera . cz /pozemekbrusnice
Tak co myslíte? Chtěli byste zde bydlet? Nebo sem jezdit odpočívat a rekreovat se? Nebo to pojmete investičně a budete horskou chatu pronajímat? Vše je možné. Proto se přijeďte podívat do Horní Brusnice a nasát atmosféru tohoto krásného místa.

Parametry pozemku

Cena
1 760 250 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Horní Brusnice
ID
206
Plocha nemovitosti
2347 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zita Švandová

Zita Švandová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Horní Brusnici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu