Prodej rodinného domu, Rokytno, 122 m2 (ID: 3370345)

Rokytno

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Rokytnu

Informace k domu

Hledáte rodinné bydlení v přírodě v okolí Pardubic, Hradce Králové nebo v pohodlné dojezdové vzdálenosti do Prahy?
Rodinný dům 4+kk se nachází v obci Rokytno, žádané lokalitě jenom 11 km od Pardubic, 14 km od Hradce Králové a 1,8 km od nájezdu na D35 a následně na D11 do Prahy.
Technické informace: Dům byl postaven v roce 2009. Interiér byl dodělán v roce 2013. Jedná se o dům se zastřešenou terasou a zahradou o ploše 1053m2. Dům je postaven z dřevěných panelů od firmy Stavitelství Kašpar. Je napojen na veřejnou tlakovou kanalizaci, dešťová voda je svedena do dešťové kanalizace, je napojen na veřejný vodovod, elektřinu a plynová přípojka je před domem. Vytápěn je elektrickým kotlem nebo krbovými kamny s výměníkem. V roce 2019 byly na střechu nainstalovány solární panely AEG, jedná se o zjednodušený systém bez přetoku do sítě, elektřina se akumuluje do baterií, mikrozdroj je schopen ostrovního provozu.Letos byly pořízeny nové lithiové baterie v hodnotě 120.000,-Kč.Technickou zprávu k fotovoltaice a spoustu dalších technických informací a fotografií nemovitosti najdete na samostatné stránce nemovitosti svandovaadcera.cz/rokytno .Dispozice: dům má 122,5m2 obytné plochy + 8m2 zastřešené terasy. Půdorys najdete ve fotogaleriích. Velice příjemné je propojení hlavního obytného prostoru se zastřešenou terasou, kde můžete relaxovat v houpací síti, grilovat nebo pít kávu a číst si při svitu jižního a západního sluníčka. Dětský pokoj je zařízen nábytkem na míru, který je kromě psacího stolu a židle předmětem prodeje. Parcela a okolí domu: RD se nachází na velkém pozemku o celkové ploše 1187m2, z čehož 130m2 je zastavěná plocha a zbývající pozemek má 1053m2. Před domem je okrasná zahrada a za domem je trávník s ovocnými stromy. Pozemek je oplocený a před branou jsou vydlážděna dvě stání pro osobní auta. Ulice je klidná a většinou zde projíždějí pouze obyvatelé okolních domů. K domu si můžete také dokoupit stavební parcelu o ploše 1000m2 a postavit si další dům, třeba pro své rodiče nebo si můžete vybrat svého souseda a tento pozemek mu doporučit. Sousedy si nevybíráme se říká, ale Vy si svého souseda vybrat můžete. A navíc při koupi domu i parcely budete cenově zvýhodněni oproti koupi každé nemovitosti zvlášť.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Rokytno
ID
207
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
122 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
122 m2
Plocha nemovitosti
2187 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Zita Švandová

Zita Švandová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rokytnu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu