Prodej rodinného domu, Vratimov, Borová, 113 m2

Borová, Vratimov

8 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 461 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Vratimově

Informace k domu

Exklusivně nabízíme k prodeji novostavbu jednopodlažního rodinného domu na ulici Borová ve Vratimově. Více informací o projektu na https://naborove.cz. Jedná se o lukrativní, žádanou a klidnou lokalitu s velmi dobrou dostupností do centra města, Ostravy, Frýdku-Místku i Havířova. Zastávka MHD je od domu vzdálena přibližně 300 m. Dům je dispozičně řešen jako 4+kk se dvěma koupelnami, samostatnou toaletou a technickou místností o užitné ploše 113 m2 a s pozemkem o rozloze 750 m2. Dům je v pokročilé fázi výstavby s aktuální realizací instalatérských a elektro prací s předpokladem připravenosti k nastěhování v 10-11/2023 (použité fotografie jsou ze vzorového domu, který je již zkolaudován).
Obývací pokoj s kuchyní a jídelnou je umístěn v centrální části domu s velkými francouzskými okny na jižní stranu s přímým výstupem na terasu, což oceníte zejména v období grilování a relaxace na prostorné zahradě se vzrostlými borovicemi.
Veškeré místnosti jsou přístupné z centrální chodby a jsou neprůchozí. Hlavní koupelna bude vybavena vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly, toaletou a el. otopným tělesem. Ve druhé menší koupelně jsou připraveny nezbytné odpady či rozvody vody a el. instalace tak, aby mohla být – v případě preferencí uživatelů – dodatečně do-vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a el. otopným tělesem – nicméně nyní je dokončována jako velkorysá šatna. Samostatné WC s toaletou a umyvadlem se skříňkou. Dům bude vytápěn elektrickým podlahovým vytápěním, ve všech místnostech budou osazeny termostaty s možností připojení na Wi-Fi. Podlahy budou vinylové v dekoru betonu či dřeva, v koupelnách a na toaletě s keramickou dlažbou a obklady. Interiérové dveře včetně zárubní v bílé barvě s černými či nerez matnými doplňky. Vnější okenní a dveřní výplně jsou plastové v barevné kombinaci antracit/bílá, obvodové zdivo tloušťky 30 cm + kontaktní zateplovací systém tloušťky 22 cm, střešní krytina z asfaltových šindelů. Před domem bude zpevněná plocha pro min. dvě 2 osobní vozidla s možným rozšířením na 2+2. Instalovány budou předokenní žaluzie se Z-lamelami a síta proti hmyzu včetně plisse u posuvných dveří na terasu. Bude dokončena veškerá nezbytná příprava a rozvody pro možnost budoucího jednoduchého do-pojení/rozšíření o „chytrou domácnost“, EZS, klimatizační jednotky, střešní fotovoltaiku aj. Součástí prodeje domu nejsou – vyjma vybraných vzorových domů - kuchyňská linka, spotřebiče, posuvné dveře pro event. dočasné rozdělení obývací a jídelní části, vnitřní a vnější osvětlení, oplocení čelní strany, pojezdová brána a branka, pergola, kryté stání, tepelné čerpadlo, krb, kryté stání pro auta, zahradní domek, terasa, vyvýšené záhony či jiné zahradní prvky, které se však mohou stát předmětem klientských změn a ze strany developera být kompletně zajištěny.
K dnešnímu dni jsou dokončeny a novým majitelům připraveny k postoupení profesionálně zpracované studie možného řešení zahrady. Doporučuji prohlídku.

Parametry domu

Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Borová, Vratimov
ID
0048
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
113 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
750 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

demlová s.r.o.

28. října 3346/91, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Nikola Demlová

Nikola Demlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vratimově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu