Prodej rodinného domu, Stará Ves, 400 m2

Stará Ves

3 665 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 466 Kč /za měsíc

(S financováním nemovitosti Vám velmi rádi pomůžeme. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento byt vhodný právě pro Vaše nové bydlení. )

Prémioví partneři v Staré Vsi

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení vám nabízíme k prodeji soubor staveb rodinných domů na pozemcích o celkové rozloze 1150m2 v klidné části obce Stará Ves. Na pozemku se nyní nachází tři rodinné domy vhodné k rekonstrukci nebo demolici, každý dům má vlastní číslo popisné. Čtvrtá nemovitost je ve fázi hrubé stavby. Pozemek lze rozdělit na dvě stejně velké parcely, nebo ponechat pro jeden rodinný dům a velkou zahradu. Na pozemku se nachází studna s pitnou vodou. Veškeré inženýrské sítě jsou součástí staveb a pozemku. Tento pozemek se nachází v atraktivní lokalitě a je ideální pro ty kteří si přejí vytvořit svůj vlastní domov se zahradou a možností pro příjemné místo k odpočinku a aktivitám s krásným výhledem do okolí. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. S financováním nemovitosti Vám velmi rádi pomůžeme. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento pozemek vhodný právě pro Vaše nové bydlení. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře.

Parametry domu

Cena
3 665 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
S financováním nemovitosti Vám velmi rádi pomůžeme. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento byt vhodný právě pro Vaše nové bydlení.
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Stará Ves
ID
0157
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1150 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Žaneta Handlová

Žaneta Handlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Staré Vsi (okr. Přerov)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu