Prodej rodinného domu, Heřmanův Městec, Čáslavská, 114 m2 (ID: 3373788)

Čáslavská, Heřmanův Městec

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Heřmanově Městci

Informace k domu

Jedinečná příležitost vlastnit dům po rekonstrukci o dispozici 4kk s menší okrasnou zahradou, zahradním domkem a dílnou v centru menšího městečka Heřmanův Městec, kde máte veškerou občanskou vybavenost.

Jedná se o dům, který od r. 2013 procházel kompletní rekonstrukcí. Má novou střechu, okna, fasádu, rozvody elektriky, vody, odpadů i topení. Také tu jsou nové podlahy, omítky, prostě na co si vzpomenete.

Vytápění zajišťuje ústřední plynový kotel a dalším zdrojem, který tomuto domu dodá nejen teplo, ale i super atmosféru, jsou krbová kamna. Výhodou je i prostorný klenutý sklep, který se nachází přímo pod domem.

Na dům navazuje kutilská dílna na zahradě, které Vám poskytne dostatek soukromí samostatně stojí nový zahradní domek.

Obec disponuje širokou občanskou vybaveností. Těšit se můžete např. z mateřské i základní školy, zdravotního střediska, pošty, fotbalového i hokejbalového stadionu, kina, sportovní haly, tenisových kurtů, zámeckého parku, pekárny a mnoho dalšího. Pardubice i Chrudim jsou vzdálené do 15 minut autem.

Vzhledem k tomu, že PENB ještě nebyl vypracován uvádím dle zákonné povinnosti třídu G.

ROZMĚRY: kuchyň s jídelnou: 21,76 m² | ložnice: 25,51 m² | obývací pokoj: 19,09 m² | dětský pokoj: 21,87 m² | koupelna + wc: 9,3 m² | chodba: 3,08 m² | vstupní chodba: 5,48 m² | zahradní domek: 13,5 m² | chodba do koupelny.: 2,06 m² | dílna: 8 m² | chodba na zahradu: 5,43 m² | sklep: 20 m² | půda: 8 m².

Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Čáslavská, Heřmanův Městec
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
114 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
292 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Václav Kolář

Václav Kolář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Heřmanově Městci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu