Prodej rodinného domu, Slavkov u Brna, Tyršova, 410 m2 (ID: 3380224)

Tyršova, Slavkov u Brna

14 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 438 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Slavkově u Brna

Informace k domu

Toužíte po jedinečném a nádherně koncipovaném domě s vlastním wellness a okrasnou zahradou s jezírkem?
Toužíte po jedinečném a nadčasovém zpracování, materiálech, moderních technologiích v krásném domě s bohatým parkováním pro vaše vozy ?
Toužíte po jedinečném domě, který působí z ulice decentním dojmem, avšak vám, vaší rodině a přátelům nabídne nadstandardní komfort bydlení, relax a potěchu oka i duše?
Toužíte po jedinečném domě, který má zároveň skvělé náklady na provoz do 16.000,- měsíčně ?

Vítejte ve Slavkově u Brna na ulici Tyršova.

Tento luxusní rodinný dům o rozloze 413m² se nachází na pozemku o celkové ploše 834m² a je v rodinném vlastnictví od svého počátku. Díky tomu je dům pečlivě postaven, rekonstruován a modernizován, skvěle a funkčně rozšířen a s láskou opečováván.

Cihlový dům byl nejzásadněji modernizován a rozšířen v posledních letech. V roce 2003 nová fasáda se zateplením domu, nové plastová okna s venkovními roletami a nová střecha, včetně krovů a krytiny. 2009 byla provedena kompletní rekonstrukce přízemí, včetně nové elektro, vodo instalace a topeného systému. V roce 2014 byla provedena modernizace topného zdroje za kondenzační kotel s příslušenstvím a rekonstrukce patra domu. Od podlahového teplovodního topení Thieme, úpravy dispozice, včetně využití půdy pro mezonetové spojení s pokoji, stříkaná izolace střechy, nové střešní okna Velux s předokenními stínícími roletami na elektro i solární pohon s dálkovým ovládáním oken i rolet. V roce 2016 dům povznesla na opravdu luxusní bydlení přístavba prostorné garáže a wellness části s bazénem, saunou, krytou terasou s letní kuchyní a realizace okrasné zahrady se závlahou i koupacím jezírkem, které celé rodině nabízí jedinečný komfort, relax potěchu oka i duše se zachováním soukromí uvnitř domu i na nádherné zahradě.

Dispozice 5kk nabízí dostatek prostoru a soukromí pro každého člena i početné rodiny. V přízemí se nachází vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyní (41,62m²), pokoj s výhledem do zahrady, prostorná koupelna s masážní vanou, toaletou i bidetem a hala pro vstup do zahrady, wellness, garáže nebo do sklepa. V patře domu jsou další tři velké a prostorné mezonetové pokoje s úložnými skříněmi, koupelna s toaletou a bidetem.

Pohodlné parkování pro 5 vozů na vlastním pozemku a garáž ocení všichni uživatelé. Pro náročnějšího milovníka aut nebo sběratele je zpracovaná studie, která nabízí možnost rozšíření v suterénu.

Tento jedinečný dům se nachází v klidné části města Slavkov u Brna, které je obklopeno krásnou přírodou a nabízí mnoho možností pro relax i aktivní odpočinek. Zároveň v blízkosti zámku Slavkov a centra města s veškerou občanskou vybaveností, včetně Golfového hřiště Austerlitz Golf Resort, koupaliště, tenisových kurtů a cyklostezek, které jsou třešničkou této nádherné lokality. Perfektní dostupnost na D1 (Brno - Vyškov) a E50 (Holubice - Uherské Hradiště).

Srdečně Vás zveme na prohlídky Vašeho nového domova, rezervujte si svůj čas.
Těšíme se na Vás :)

Parametry domu

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Tyršova, Slavkov u Brna
ID
0193-NP02146
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
410 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
834 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Moravské náměstí 754/13, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 118 lidí

Prodejce

Zdeněk Štourač

Zdeněk Štourač

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Slavkově u Brna?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu