Prodej rodinného domu, Slavkov u Brna, Špitálská, 420 m2

Špitálská, Slavkov u Brna

5 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 688 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Slavkově u Brna

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje rodinného domu, který se nachází v žádané lokalitě ve Slavkově u Brna. Jedná se o řadový, cihlový  dům 4+2 se zahradou a kamennou studnou. 

Celková plocha domu je 719 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří 420 m2, zahrada 264 m2 a ostatní plocha 35 m2.

Dům se skládá ze dvou bytových jednotek a je určen k rekonstrukci dle vlastních představ. Velkou výhodou domu je možný příjezd zezadu rovnou na zahradu, kde je parkovací stání pro dva vozy.

Vstup do první bytové jednotky je přímo z ulice přes prostornou chodbu. V této chodbě je i vstup na půdu, kde je možnost vybudování vestavby. V další části chodby se nachází vstupy na toaletu, do dětského pokoje a do kuchyně. Kuchyň je prostorná s jídelnou, vedle se nachází komora a koupelna. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo a bojler na ohřev teplé vody. Další prostorný pokoj má okna do ulice. Dům je částečně podsklepen, nachází se zde plynový kotel.
Přední část domu má novou fasádu a byla zateplena, okna jsou plastová.

Prosklenou verandou se prochází do okrasné zahrady a do druhé bytové jednotky. Bytová jednotka se skládá z kuchyně s jídelnou a komorou, prostorného pokoje a koupelny. Kde je vana, umyvadlo, toaleta, pračka a bojler na ohřev teplé vody.
Na dům navazuje další část k celkové rekonstrukci/demolici, kde mohou vzniknout další prostory k  bydlení.

Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě (voda, kanalizace, plyn, elektrika).
Výhodou je na zahradě kamenná, kopaná studna, kde je stálý zdroj užitkové vody na zalévání.

Zahrada je velice dobře řešena, první část je okrasná s příjemným posezením, druhá část slouží k pěstování ovoce a zeleniny.

Nemovitost doporučuji pro rodinu s dětmi, k podnikání. Energetická náročnost nezjištěna, proto uvádíme třídu G.

Slavkov u Brna je město v okrese Vyškov v Jihomoravském kraji, 20 km východně od Brna s veškerou občanskou vybaveností. Největší pozornost přitahuje barokní zámek se zahradou, do níž zasahuje golfové hřiště, ale najdete tu také pěkné náměstí plné obchodů, cukráren a restaurací a zajímavé židovské památky.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Parametry domu

Cena
5 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Špitálská, Slavkov u Brna
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
420 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
719 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 109 lidí

Prodejce

Pavlína Procházková

Pavlína Procházková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Slavkově u Brna?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu