Prodej rodinného domu, Vyškov, 200 m2 (ID: 3505677)

Vyškov - Rychtářov

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc

(vč. provize, vč. právních služeb, vč. advokátní úschovy, vč. přepisu energií, vč. poplatku na katastru za vložení vlastnického práva)

Prémioví partneři v Vyškově

Informace k domu

Dobrý den, dovolte abych vám představil prodej rodinného domu v obci Rychtářov, který se nachází asi 12 min. jízdy osobním automobilem od centra Vyškova. Jinými slovy, Vyškov máte "za rohem". Začnu rovnou hlavními rysy této nemovitosti:

PROSTOR, rodinný dům nabízí dostatek obytného, ale i úložného místa. Doposud byl využívám jako vícegenerační, to znamená, že v domě jsou dvě kuchyně. Pohodlně tu spolu žily dvě rodiny. Dům má celkem 5 pokojů, tzn. dispozice je 5+2.

ZAHRADA, již umístění domu má něco do sebe. Dům je v pozemku orientován tak, že před domem je možnost parkování pro osobní automobily a i vybudování okrasné předzahrádky. Z jedné strany domu se dostanete i svým autem pohodlně za dům, kde je velká zahrada a další prostor pro vaši realizaci. V minulosti tu stál nadzemní kulatý bazén. Lze tu vybudovat příjemné posezení, pergolu. Zahrada je dostatečně velká.

OKOLÍ, v okolí najdete vše co k pohodlnému životu potřebujete. Obec se geograficky nachází na okraji Drahanské vrchoviny, takže lesy a fajn příroda, cyklostezky, turistické stezky. V obci to žije, organizuje se tu několik akcí pro děti a další věkové kategorie. Obec je proslulá svou tradiční akcí MOPED RALLY.

SAMOTNÝ DŮM, dům byl postaven a zkolaudován někdy kolem roku 1965. Základ a samotný sklep domu je postaven z místního lomového kamene (lom Opatovice). Ve sklepě je garáž, kotelna, několik dalších místností. Kotelna na tuhá paliva, sklad dřeva (v minulosti uhlí), kotelna na plynové vytápění. V prvním nadzemním patře je dominantním místem velkorysý obývací pokoj s výhledem na zahradu. Kuchyně a ložnice. Sociální zařízení, samostatné wc, komora (spižírna). Vrchní patro je dispozičně stejné jen z prostoru obývacího pokoje jsou dva samostatné průchozí pokoje. Střecha domu je PLOCHÁ, finální současný povrch je AL pozink plech.

Dům je před rekonstrukcí. Součástí prohlídky bude i protokol od stavebního inspektora, který na domě odhalil všechny jeho slabá místa a přichystal i řešení jak tyto slabá místa odstranit, tak aby se v domě po budoucí rekonstrukci fajn žilo - bydlelo.

Dům má svoje kouzlo, je prostorný, je nedaleko přírody, ale bude vyžadovat rekonstrukci.

S financováním si nelamte hlavu, vše probereme a najdeme ten nejchytřejší způsob jak i toto téma vyřešit.

Neváhejte a domluvte si osobní prohlídku tohoto domu v Rychtářově.

Těší se na vás Jiří Jakl, realitní specialista

Parametry domu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize, vč. právních služeb, vč. advokátní úschovy, vč. přepisu energií, vč. poplatku na katastru za vložení vlastnického práva
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Vyškov - Rychtářov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1707 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Jiří Jakl

Jiří Jakl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vyškově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu