Prodej rodinného domu, Rožmitál pod Třemšínem - Starý Rožmitál, Alej Johanky z Rožmitálu, 90 m2

Alej Johanky z Rožmitálu, Rožmitál pod Třemšínem, Starý Rožmitál

3 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 203 Kč /za měsíc

(cena je včetně kompletního realitního i právního servisu)

Prémioví partneři v Rožmitále pod Třemšínem

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Zprostředkujeme Vám prodej jedinečné designové nemovitosti, která se nachází ve Starém Rožmitále. Jedná se o atypický designový montovaný dům, postavený kreativním způsobem o dispozicích 2+1, který vyniká svou jedinečností a charakterem. Zastavěná plocha 90 m² a celková plocha pozemku 857 m² jspu ideální pro rodinné bydlení.
Tento zajímavý dům disponuje třemi pokoji, které jsou navrženy s maximální péčí o detaily, možno rozdělit kuchyň s obývacím pokojem a krbem, nebo ponechat otevřený prostor. Všechna okna a dveře ze všech pokojů jsou plastová s trojskly, z obývacího pokoje je plánovaná prostorná venkovní terasa.
Jedná se o novostavbu, která nabízí novou, moderní konstrukci a technologii pro charakter nízkoenergetického domu (všechny konstrukce jsou zateplené 30 cm černým polystyrenem) a s moderní zelenou střechou.
Vybaveno nadstandartními prvky: kuchyňský prostor disponuje masivními žulovými pracovními deskami, stejně tak i krb, ostrovní kuchyňská část se 2 indukčními deskami, samostatná el. trouba ergonomicky umístěná, vodovodní baterie Titania atd.
S celkovou zastavěnou plochou 90m² a užitnou plochou 73m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Nemovitost je situována na pozemku o rozloze 857m², který nabízí dostatek prostoru pro relaxaci, zahradní party a další aktivity, zahrada je uzavřená vysokým živým plotem z bukových vzrostlých keřů, které ani v zimě neopadávají. Na zahradě je také venkovní solární sprcha, plastový skleník, 10 ovocných stromů (jabloně, hrušky, švestka, třešeň) a velké chřestoviště.
Dům je napojen na veřejnou kanalizaci, napojeno ne elektřinu a vodovodní řád + užitková voda na WC i koupelně napojena na vodu z vlastní studny (na pozemku jsou vlastní 2 studny) a před domem také plynovod. Vytápění je elektrickými rohožemi v podlahách a krbem v obývacím pokoji. Dům je ve výstavbě, před dokončením. Na dokončení domu je na stavbě stavební materiál (příčky, zásuvky a vypínače, keramické dlažby, atd.), majitel rád pomůže s nápady a detaily na dokončení stavby. Modulový systém nemovitosti umožňuje do budoucna přistavět další místnosti v případě potřeby.
Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají dokonalé bydlení v klidné lokalitě v blízkosti přírody a zároveň v dosahu autobusové zastávky směr Příbram a Plzeň. Veškerá občanská vybavenost je v nedalekém Rožmitále.
Poloha tohoto samostatného objektu je naprosto výjimečná, nachází se v okrajové části obce, která nabízí klid, soukromí a příjemnou atmosféru díky okolí plné krásné přírody. Pokud půjdete procházkou stromovou alejí, dostanete se k Podzámeckému rybníku, kolem zámku až na náměstí města Rožmitál.

Koupi lze financovat pomocí hypotečního úvěru, který Vám pomůžeme zařídit s nejnižší úrokovou mírou na trhu. Cena je k jednání.
Pro více informací a pro domluvení prohlídky kontaktujte prosím realitní makléřku. Ev. číslo: 31072.

Parametry domu

Cena
3 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně kompletního realitního i právního servisu
Aktualizováno
28. 2. 2024
Adresa
Alej Johanky z Rožmitálu, Rožmitál pod Třemšínem, Starý Rožmitál
ID
31072
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
90 m2
Podlahová plocha
90 m2
Plocha nemovitosti
857 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 106 lidí

Prodejce

Ing. Jana Gjašiková

Ing. Jana Gjašiková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rožmitále pod Třemšínem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu