Prodej bytu 3+1, Chvaletice, Žižkova, 75 m2

Žižkova, Chvaletice

2 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 820 Kč /za měsíc

(včetně odměny RK)

Prémioví partneři v Chvaleticích

Informace k bytu

Dobrý den,
nabízím k prodeji byt o velikosti 3 + 1 v osobním vlastnictví. Tato nemovitost se nachází na adrese Ulice Žižkova č.p. 136, Chvaletice. Jedná se o cihlový objekt ve velmi dobrém stavu.

Byt nabízí podlahovou plochu 75 m² a nachází se ve druhém podlaží dvoupodlažního domu. Celý dům je podsklepen a nachází se zde sklepy. Dům má vyměněnou střešní krytinu, euro okna, dům je odizolovaný proti vzlínající vlhkosti.

Byt je vytápění plynovým kondenzačním kotlem napojen na radiátory. K bytu náleží dva sklepy a možnost užívání společné kočárkárny a kolárny. Parkování před domem zdarma.

Náklady: fond oprav 1151 Kč, záloha voda 450 Kč.

Pokud byt kupujete s investičním záměrem pronájmu bytu lze jej pronajmout za cca 12.000 Kč + zálohy.

U domu dětské hřiště a sportoviště, park, obchody, úřad, pošta a lékař. Veškerá občanská vybavenost v místě. Výborná dopravní dostupnost, leží na hlavní vlakové trati koridor - Česká Třebová, Pardubice - Kolín, Praha. V obci je škola, školka, jesle, učiliště, městský úřad, obchody, pošta, státní a městská policie, hřiště, tělocvična, kulturní dům, restaurace, knihovna, zdravotnické zařízení, zastávka autobusu a vlaková zastávka cca 5 min pěší chůzí. Vzdálenost do Pardubic 28 km, Přelouče 14 km, Kolína 18 km a Kutné Hory a Čáslavi 17 km. Dálnice D 11 cca 25 km.

Tato lokalita nabízí klidné bydlení s dostatkem možností pro rekreaci a volnočasové aktivity.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poskytneme další informace a domluvíme si termín prohlídky.

Realitní makléř
Martin Socha

Parametry bytu

Cena
2 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně odměny RK
Aktualizováno
17. 1. 2024
Adresa
Žižkova, Chvaletice
ID
21002
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Martin Socha

Martin Socha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Chvaleticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu